. Şinasi'm. Dostum. Lütfen boy konusuna takılma.Vardır bir hikmet. Antalya'da nereden avlanır bu arkadaş? Konyaaltı' mı? Saat konusunda ne dersin? Sabahtan mı çıkıyorsunuz?
. Vallahi Süpersin Olur böyle şeyler. Bak yarın bir gün balığa gideriz. Yanına sigara paketi koyarım. "Ahada bizim Şinasi" derim. O zaman uğraş dur bakalım. Yok benim boyum 1.72 diye Burada kaç kişiyiz.? . Dostum iyi geceler. .
Masterim Şinasim.. senin elindeki zarganayı gören bu zargana 1,50 kesin der.. Nerdeyse kuyruğu yere deyecek
hay benim kuzucu dostum delidir ne yapsa yeridir değilmi ? iki hafa sonra bir delilik yapacağım iki km 1.00 veya 1.30 saat yürüyüş len bir akrep yuvası daha buldum ne ile karşılaşacağımı bilmiyorum bakalım geçen sene gitmek isteyipte gidemediğim yer bu sene kesin ölümüne gidiyorum
bendeki teknikleri sana bir günde anlatsam 3 ay psikyatride yatarsın. onun için ağır ağır 3 sezonda anlatayım en iyisi. bu sene zargana-yaladerma-kuzu- lahos olsun 2 küçük 2 büyük av tekniği. hemde günyüzü görmemiş tekniklerle. gördünmü 1 metre zargana nasıl oluyomuş . antalyanın suyundan olsa gerek biraz kalın oluyo meret ondan şaşırtıyo insanı . başka teknik neler var bakalım. sana anlattığım bazı hikayeler var şurda şöyle işler böyle işler canavar kuzular. işte onlar var zulada sen benden bikaç sezon ayrılma abi ucuz ve verimli av konusunda yüksek lisans yaptırayım sana ama teknikleri kimseye anlatma deli sanmasınlar. bu kocaman balıklar böyle kolaymı yakalanıyo diye. zargana ve yaladermada gördüğün gibi ben balığı kolay ve çok yakalarım. abi gaza geldim atacam accık kusura bakma bundan sonrasına ben gidip 35 kg. biraz kuzu tutup geleyim siz acemiler oyalanadurun
ok abi yeni sirkü öylemidir. öyleyse uyarız biliyosun bizde kolay bu işler minanur işinide kaptıkmı 4*4 fisherman olacağız
abi benim namık abiden farkım param az onun için kuzuya sadece tutulacağı zaman gidiyorum turistik boyutunu pek takip edemiyorum