Tebrik ederim. Anlatımınızdaki amatör heyecanı sanıyorum hepimize yansıdı. Umarım zaman geçip deneyimler kazandıkça hiçbirimiz bu ilk günkü heyecanımızı kaybetmeyiz. Not: Çocukluğu Adanada geçen biri olarak 1984-1985 te geceleri denizlere dökülen ırmak ağızları ve dalyanlarda canlı kefal yavrusuyla büyüklerimin yakaladığı çeneme kadar gelen levrekler,boyumdam büyük yayınlar hala rüyalarıma girer.
herkese çok teşekkür ederim daha iyisi sizlere inşallah.yalnız av iskenderunda arsuzda yapılmıştır 2 aylığına yazlığa geldik yani av raporları arsuzdan bilginize
Umut tebrikler gerçekten çok güzel ve heyecanlı bir av olmuş Yem olarak ne kullandığını merak ettim. Dün gece bir vatoz da ben çektim. Seni çok iyi anlıyorum Gerçekten o keyif, o heyecan görülmeye, yaşanmaya değer Volkan kardeşim gel diyorum Adana'ya geeell Bak akşama bir rapor da ben yazacağım, dünden kalan
tebrik ederim, son günlerde özlediğimiz bir levrek raporu. bu haftasonu ben de isdemir sitede olacağım, fırsat bulursam kıyıları bir yoklarım bu gazla
Hocam aradığında söyleseydin ya 61 cm lik levrek aldım diye Balıktan geldim saat 10 - 12 arası uyurum dedim kendi kendime,saat 11 de sen aradın ne dedin,ne dedim hatırlamıyorum Daha iyilerinin rastgelmesi dileğimle Bu arada Başkanlar ekibine hoş geldin Umut Başkanım
abi aradım sesin yorgun geliyodu tamam sonra ararım abi sen yat dedim öyle oldu.bu arada oleyyyyyyy ben de başkan oldum artık yüzünü kara çıkarmayacam orhan abi oleyyy oleeyyyy
ya inan senin mesaja cevap yazmamışım kusura bakma.yem boru kurdu gene, bu kurta atlamayan balık yok galibasenin rapor gelmedi daha.daha iyileri sana rastgelsin
Tebrikler umut. Çok güzel bir av ve anlatım. Balığı sanki ben çekmiş gibi hissettim. Yarın Adanaya doğru yola çıkıyorum inşallah. Deniz tecrübem yok ama bu gazla bende denize olta atarım.
Sevgili Umut kardeşim ellerine sağlık gerçekten çok güzel bu levreğin için gönülden tebrikler. Daha nicelerini bekleriz, sevgiler hoşça kal.
çok teşekkür ederim orhan abi büyük üstad paylaşımlarınızın sıkı takipçisiyim sadece avladığınızdan değil nasıl avladığınızı ayrıntısıyla herkesle paylaştığınızdan ötürü de teşekkürü borç bilirim.malum birçok kişi kullandığı yöntemleri paylaşmakta pek istekli olmuyor halbuki herşey paylaşınca güzel.selamlar saygılar