Senin hızına yetişilmiyor. Avlarını, arkası yarın kuşağında izler gibi olduk. Eline, emeğine sağlık. Sağlıcakla kal...
tesekkur ederim.konu acarken artik baslik bulmakta zorlanir oldum.havalar soguyana gunler kisalana kadar devam.selamlar
Sanırım balıklar seni gördüklerinde korkuyorlardır artık onur bey .. sıkı bir balık tutkunu arkadasım ellerine saglık
vallla abi balıkların korkulu ruyası oldun daha ne diimmm balıklar seni hissedince diolarlardır ulan genemi bu onur cocugumu colugumu tuttu doymadı beee ya
Ellerine sağlık abi ,güzel balıklar ,bişi soracam sana abi ,sen bu tutmuş olduğun balıklardan hiçbirini yemiyomusun hepsini suya tekrar mı salıyorusun ? merak ettimde yoksa aran balık yemekle yok mu ?
tesekkur ederim selamlar elimizeden geldigince bu havalarin tadini cikarmaya calisiyorum sansima pek bos dondugumde yok tesekkurler balik hastasiyim ama satin alinan baliklari tercih ederim kendi tuttugum baliklari yedigim zamanlarda pek tadina varamiyorum.katil gibi hissediyorum kendimi o yuzden hemen hemen tum tuttugum baliklari saliyoru bazen sudak yiyorum oda 5-10 defada 1 kere ya vardir ya yoktur