69cm Sudak,orta boy capak

Konu, 'İç sularımızdan (Tatlısu) Güncel Av Raporları' kısmında onurnl tarafından paylaşıldı.

1. onurnl

onurnl ....

Favori Kamış:
    karbon kamis,shimano makara,fireline craystal misina
    En İyi Avı:
    turna 115cm,59cm capak,54cm tatlisu kefali,78cm kocaagiz,66cm sazan,82cm Sudak,39cm Levrek

pazar gunu gittigim avdan.sudak olu balik ile capak ise les kurdu ile tutulmustur.herkeze selamlar:)

2. HAMSYLOS

HAMSYLOS Mustafa Saatçi

Favori Kamış:
    EL OLTASI
    En İyi Avı:
    Levrek
    Senin hızına yetişilmiyor. Avlarını, arkası yarın kuşağında izler gibi olduk. Eline, emeğine sağlık. Sağlıcakla kal...

3. onurnl

onurnl ....

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    turna 115cm,59cm capak,54cm tatlisu kefali,78cm kocaagiz,66cm sazan,82cm Sudak,39cm Levrek
    tesekkur ederim.konu acarken artik baslik bulmakta zorlanir oldum.havalar soguyana gunler kisalana kadar devam.selamlar:)

4. flyfishing

flyfishing Taner

Sanırım balıklar seni gördüklerinde korkuyorlardır artık onur bey :).. sıkı bir balık tutkunu arkadasım ellerine saglık

5. erkete_34

erkete_34 ilhami

Favori Kamış:
    albastar olta ve makina
    En İyi Avı:
    2 kg cinekop
    vallla abi balıkların korkulu ruyası oldun daha ne diimmm :)balıklar seni hissedince diolarlardır ulan genemi bu onur cocugumu colugumu tuttu doymadı beee ya :)

6. barakuda

barakuda

Favori Kamış:
    Makinalar:(D.A.M, SHIMANO,DAİWA, Abugarcıa.) Oltalar: Soprtex3.45, Fuji 4.10, Remexon 4.00,
    En İyi Avı:
    Barakuda 1986 Kızıldeniz
    Onur Tam gaz davam ediyorsun maşallah ….. :D :D

7. Conqueror

Conqueror Ahmet Fatih Eryılmaz

Favori Kamış:
    Silstar at makara 50 lik , Silstar Bx makara 50 lik ,Silstar 2,70 m iki adet kamış
    En İyi Avı:
    100 gr israil sazanı
    Ellerine sağlık abi ,güzel balıklar ,bişi soracam sana abi ,sen bu tutmuş olduğun balıklardan hiçbirini yemiyomusun hepsini suya tekrar mı salıyorusun ? merak ettimde yoksa aran balık yemekle yok mu ?

8. onurnl

onurnl ....

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    tesekkur ederim selamlar:)
    :D
    elimizeden geldigince bu havalarin tadini cikarmaya calisiyorum sansima pek bos dondugumde yok:)
    tesekkurler:) balik hastasiyim ama satin alinan baliklari tercih ederim kendi tuttugum baliklari yedigim zamanlarda pek tadina varamiyorum.katil gibi hissediyorum kendimi o yuzden hemen hemen tum tuttugum baliklari saliyoru bazen sudak yiyorum oda 5-10 defada 1 kere ya vardir ya yoktur:)