Arkadaşlar, arasında levrek yakalama cıtasını yükselttik.(13-09-2006)günü sabah 04 de iki gurup halinde yola cıktık.Günün hafif aydınlaması ile at cek olayına başladık.İlk olarak benim yakaladığım,2.800 kg lık bir levrek sevincimizin bir parcası oldu.Bunu Cengiz abimizin yakaladığı 1 kg ve1.5 kg lık levrekler izledi.Olmaz böyle birşey dedirten olayda hala oğlum Salih'in(digi55) yakaladığı levrek oldu.O anı yaşamak herkeze nasip olsun.Makinanın cıkarttığı ses yakalanan balığın büyük olduğunu söylüyordu.Sabır ve tecrübeye dayanarak balığı denizden cıkartmayı başardı.Tabiki kıyıda abisinin yardımı ile(bu arada abi en son 5.250 kg)lık bir levrek yakalamıştı.Rekor kırıldı yeni rekor 7.300 kg fazla calışmamız gerekecek.Bu görüntüleri sizlerle paylaşmak istedik.Sevgilerle..
tebrikler mükemmel av olmuş. Allah hepimize böylesi zevkli anlar yaşamayı nasib etsin. herkese ratgele...
elinize sağlık,, önümüzdeki yaz tatilde bu levrek için at-çek işine birazdaha zaman ayıracağım. bir tan e tutsam ,at çekle denizdede balık alınıyormuş diyecem ama........nerdeee.
Söyleyecek bir tek kelime bile bulamıyorum. Ercan'ın da dediği gibi sözün bittiği nokta bu olsa gerek. Candan tebrikler.
levrek Tebrikler, Bu boyutta bir levrek benim için hayal gibi. Umarım bu kadar olmasa bile 2-3 kiloluk bir levrek gelir oltama.
Eray abi bu ne böyle..... Evet evet Ercanın dediği gibi sözün bittiği an budur. Tebriklerden başka söylenecek birşey kalmıyor.
helal yaaaa......süper balık. bafrada tam olarak neresi burası???* birde kullandıgınız rapalanın modeli nedir acaba???
Nutkum tutuldu, tebrikler... Resimlerde harika çıkmış. Renkler falan çok güzel.. Kıyıya çekmek ne kadar sürdü?..