orjinal bir rapala 25-30 tl civarındayken,4 $ 3 rapaladan çok şey beklemek bence çok iyimserlik olur.havasını suyunu iyi yakaladınmı suya karpuz kabuğu atsan onunlada balık yakalarsın.iş balağın az alduğu yerde ve zamanda balığı yakalamak önemli.iyi sahtede burda ortaya çıkar diye düşünüyorum.şahsi görüşümdür.kesinlikle rapalaları kötülemek için yazmadım.rasgele
Crankbait veya lures diye arama yaptığınızda karşınıza çıkacaktır. Top seller satıcıları tercih etmeniz yararınıza olacaktır. Benim satın aldığım sahteleri 2.75$'a da alanlar olmuş daha önce. Kargo yapılmış artık gelince bakacağız nasıl şeylermiş. Satıcı http://www.ebay.com/sch/allsports9876/m.html?_nkw=&_armrs=1&_from=&_ipg=&_trksid=p3686
Bu yıl somon için Acme Wobler, Panther Martin, Mepps, Fox ve Cleo olmak üzere ne kaşıklar dizdim kendime. Fakat en büyük balıkları 1 TL'lık noname kaşıklar aldı. Bu iş nasip işi. Ben de mesela 40-50 TL'lık sahtelerle av yapan arkadaşlarımın yanında turnaları hep 6 TL'lık sahtelerle aldım. Ben belirleyici olanın tamamen nasip olduğunu düşünüyorum. Bu sahtelerin de çok kötü bir yüzüş tarzları yoksa -ki komomo sahtesi olduğundan ölçülerinin de aynı olduğunu düşünüyorum- iş yapacağı kanaatindeyim. Geldiğinde sizin için yüzüşlerini videoya alıp buraya eklerim. Sağlıcakla.
ebay.com 'dan tercih yapıyorum. Ebay.eu ve Ebay.co.uk'den de daha önce alışverişlerim oldu ama genelde com'u tercih ediyorum.
Kargoda kaybolmuş olabilir. Forumumuzda bu konuda açılmış başlıklar var. Eğer yine de ulaşamazsanız. www.iyibey.com -Ebay Alışveriş Rehberi- tavsiye ederim.
sahteler tamamen ima komomo sf 125 kopyası fakat burda gerçektende önemli olan atiş erimleri türkiyedede mustadın ima ya benzer sahteleri mevcut fakat imaların atış erimleri 50 m lerde iken mustadın 15 metrelerde ciddi bir fark var.Bu yüzden temmennim sahtelerin atiş erimlerinin iyi olması sonuçta fiyat çok önemli değil 25 adet iş yapmayan sahtem yeriine 2 tane iyi iş yapan sahtem olmasını tercih ederim.avlarımızdada öyle değilmidir çantamızda 100 adet sahte vardır fakat biz aynı gece en fazla 3 veya 4 adet fovori sahtemizi kullanırız.
7,68 TL 3 Adet Sahte. [Geldi] Ebay'dan sipariş ettiğim sahteler az evvel elime ulaştı. ilk bakışta zayıf boyası ve keskin ama paslanacak iğneleri olduğunu söyleyebilirim. Yüzüşleri hakkında fikrim yok. İşyerinde deneme şansım da yok. Yüzdürdüğüm zaman o konu hakkında da fikir beyan ederim. Sağlıcakla