Merhaba dostlar.... Artık içimden bir ses palamut zamanı gelsede turna avına biraz ara versek diyor.... Bu sene bir birinden değerli dostlarım ile unutulmayacak güzellikte avlara imza attık umarım davamıda gelir... Bilgisayarımdaki kısa süreli arıza nedeni ile geçte olsa 7-9 Mayıs avlarımızı siz dostlarım ile paylaşmak istedim iyi seyirler... 07-Mayıs-2010 07 Mayıs 2010 Turna avı yakala bırak... ======================================================================== 09-Mayıs-2010 Yakala & Bırak Turna avı...Video Turna avı sonrası video... (C) 2010 Turna tayf Entertainment all rights reserved. .
Özkan merhaba...En az senin benim kadar gerçek ve canlı... Alıntı veya çalıntı değil makinama yansıyanlar...
Feridun abi içindeki maceracı ruhun hiç yok olmaz inşanlah. Mükemmel bir gurubun var ve mükemmel avların oluyor devamlı. Benim gibi senin bu yaşam tarzına özenen çok insan vardır. Yılan hariç herşey çok güzel gözüküyor. O yılanı ben görsem heralde bağarırdım.
Resimlerdende anlaşıldığı üzere harika bir av olmuş, tebirk ederim bütün ekibi ama son iki resmi görünce tüğlerim diken diken oldu. Yılandan korkmam yalandan korktuğum kadar desem, yalan olur
o yılanlar son derece zararsız. zira şiledeki yazlığımın çevresinde bu tip yılanlarla çok karşılaştım. bir çoğunu elimle alıp bahçeden uzak bi yerlere götürüp bıraktım. o kadar da korkmayın canım
Feridun abi ben Erzurumdan selim balık avlarını balık avınet ten takip ediyorum çok güzel ve harika işlere imaza etıyorsun tebrikler.Geçen yaban tv de bir abimiz turna avını yayınlarken sen den ve ona verdiğin takdilerden bahsetti canla başla izledim ve çok sevindin senin gibi bir insanın balık maceralarını ve öğütlerini iyiki varsın feridun bey
eline sağlık Çok güzel Raporlar harbi güzel manzara yılanlar çok ilginç başarılarınızın devamını diliyorum
İbrahim biz doğada olmayı seviyoruz..ayrıca grup en zor iş yıllar gerektiriyor.. Teşekkürler arkadaşlar.. Sevgili Selim güzel yorumun için teşekkür ederim.. Erzurumde böylesine güzel dostlarımın olması beni ayrıca sevindirdi.istanbula yolun düşerse tanışıp aynı suya beraber olta salmak isterim...selamlar... Teşekkürler mevlam daha iyilerini sizlerede nasip etsin...