evet 7 aydır siteyi işyerinden takip ediyorum ve sonunda üye oldum. Aslında olmayacaktım çünkü ben geceleri herkes uyurken işyerinden sizin yazdıklarınızı ve yolladığınız fotoları inceleyip bir nebzede olsa mutlu oluyordum ve şirketten sohpet sitelerine üye olmak yasak! aslında bu durum ilkin canımı sıksada sonraları bu gizlilik hoşuma gitmeye başladı. Beni hiç tanımasanızda ben hepinizi gayet iyi tanıyorum. bulunduğum il ve iş durumu nedeniyle balık avı yapamıyorum ve bu beni hergün kahrediyor. neyse özetle bundan önceki ve bundan sonrada olacağına inandığım keyifli paylaşımlar ve sohbetler...
Hoşgeldiniz,Umarım en kısa zamanda da balığa çıkarsınız,iyot kokusu...mavilik...Balık parıltısı....yanınızdan eksik olmasın.
7 ay beklenirmi ya Geçte olsa doğru kararı vermişsiniz yinede Aramıza hoşgeldin Mete, keyifli paylaşımlar dilerim
hos geldın. 7 ay sonrada aramıza gelmıs olman sevındırdı bızlerı. gec kalmıs degılsın. hayırlı paylaşımlar
Hosgeldiniz Mete Kardesim. Bizleri tanidiginiz kadar biz de sizi tanimak istiyoruz. Paylasimlarinizi merakla bekleyecegiz. Balik tutamiyorsaniz balikla ilgili dusuncelerinizi varsa anilarinizi paylasin . Hepsi bize yeter.Sevgi ve saygiyla.. Kalin saglicakla..
Mete kardeşim hoş geldin.Yalnız yanlış zamanda geldin zira daha dün Patronun üye olmuştu kötü yakalandın