Aslında İstanbul'a pazartesi sabahı dönmeyi planlıyordum ancak yakın bir arkadaşımın babasının vefatı nedeniyle acil dönmem icap etti. Bugün geride kalan 48 saatin 36'sını denizde geçirmem nedeniyle fazlaca yorgundum, yemlik balığı da bulunca denize akşam üstü geç çıkmaya karar verdik. Saat 17.30 gibi denizdeydik, vakit varken İstanbul'a dönmeden bir kez de palamuta bakalım dedim. 45 dakikada çok ince 9 çift çingene palamutu aldık.Çok ince olanlardan yarası hafif olan 3 balığı saldık. Akşamleyin zoka için bu sefer avlak değiştirdik. Yeni avlağımız pek uğurlu gelmedi, kaldığımız 1,5 saatte tek bir çinekop alabildim. O da geri iade edildi.
Buna da şükür emre kardeş daha ne istiyon ki..tebrikler.. Ayrıca balıkların yanına oranlayabilmemiz için bir nesne koysaydın fena olmazdı.. (arkadaşına başsağlığı dliyorum..vefat edenede allah rahmet eylesin)
Soldan 5.'inci Amma yaptin yaww Irfan Emre ne güzel Baligin yanina Balik koymus, boy kiyaslamasi yapalim diye Soldan 5.'inci 26 cm Rasgele
Balıklar ince balık olduğu için fotoyu çok üzerinde durmadan çektim geçtim. Zaten balıklar büyük diye bir iddiam yok Merak ettiyseniz en küçükleri 25 santim civarındadır. Mürsel Bey referans nesne olmadan güzel tahmin yapmış