Sevgiler
Özellikle bu forma yazdım çünkü conta nasıl yaptı etti beni uyur gibi resmetmeyi başardı.Nedeni ise ilk günü Orhan baba ve conta balık tutarken ben balıkları besliyordum ve yem azdı.Lakin Conta kaptanın balık tutamayanları ne yaptığını(çapa ipine ayaklardan bağlayıp denize atıyormuş) öğrenince biraz işi sıkı tuttum da son 4 gün rekorlar bendeydi.
Oralarda balık tutmaya ilk 10 dakidadan sonra başlıyorsunuz.TAŞHAN MOTELE daha yerleşmeden Orhan baba ve Motel sahibi ali beyin ısrarı ile terim soğumadan kefale attığım takım ile ilk sabah öğlen bile olmadan 2 adet 1 kg kadarlık kefal aldım.takımım koptu ve benim hatmadan dolayı tabi boştaki takıma büyük bir kefal takıldı.
Ali abi suda bir o yana bir bu yana gezen balığı almaya çalıştı ise de kaçan balık büyük olurmuş misali sadece top ile geri döndü.
Asıl anlatmak istediğim bu değil aslında İlk akşam kefaller ile öğlen gibi Orhan babannın ne yapıp ederek aldığı güzel torik ile soframız şenlendi.
6 gece 7 gün kaldığım O güzel Sivricede her akşam balık yedim.Torik ,Kefal,Mercan,Levrek,Kolyoz,Lüfer(sadece kafası ) ,sarpa,
Zaten başkasına gerek yoktu.
Orada en hoşuma giden ise balkçılıkta ufak mercan ve sinarit palazlarını kesin SALIYOR olmaları VE Kesinlikle denize çöp atmamaları.Denize çöp atmadıklarını ise bein bile denzie atmadılar oradan anladım

Nükte şaka ama içten bir yazı yazmak istedim.Bir dahaki sefere trofeler yine bizim.
İsfendiyar