Ekibimiz ile Bulgaristan Sınırında olan Hatip Köyündeki av ve piknik maceramızdan kareler. Pet şişedeki su Tunca Nehrinin suyu.Sınırda çok temiz olan nehir Edirne Merkezde pislik deryasına dönüyor.
Mesut abi harika fotolar gerçtekten ortamda çok güzel görünüyor miryanalarda çıkmış maşallah söylenicek fazla söz yokk..
Yüzüyorsun, çiğer kebap üstüne suyunu içiyorsun. Balık avı sonrasında semaver çayı. Güzel zamanlar vesselam, dostlar şen. Devamını dilerim Mesutcum. Paylaşım için teşekkürler.
Hocam aynen burada bulgaristanda akarsuya baliğa gittiğimde yanımda su varsa içmem direk dereden içerim sular çok temiz,dediğiniz gibi Edirneye girer girmez nedense sular pislik deryasına dönüyor
Koskoca Edirne şehrinin atık su tesisi yok.Lağım suları direk Tunca ve Meriç Nehrine veriliyor.Edirne şehrinin çöp toplama merkezi Tunca Nehrinin yanı.Çöp suları Tunca Nehrine sızıyor.Pet şişe Hamidiye sularını tanıtmadım.İroni yaptım.O su Tunce Nehrinin Edirne Merkezine 30 km uzaklıktaki temizliği duruluğu.
Ateşte etraftaki çöpleri toplayıp imha ettik.Gittiğimiz her yerde çöpleri temizleyerek ortamı tertemiz bırakıyoruz.Bence pet şişelerde depozitolu olmalı.
Üniversiteyi Edirnede okudum. Meriçin kenarında uzanıp sessiz akan suyu izlerdik aç karın serin yayla modeli. Okul bitip işe başlayınca,cebim par görüp bitim kanlanınca yapamadıklarımı yapmaya gittim,hala öğrenci olan arkadaşlarımı toplayıp,15 somun,10 kilo kanat,köfte,kömür,bira alıp bayılana kadar hep beraber yiyip içmiştik. :laughing: