oncelıkle herkese merhaba dıyorum sabah4 bucukta yola koyulduk canlı yem yakalamak ıcın ımrahor gollerıne geldık,gumus balıgımız yakaladıktan sonra kapulukayanın yolunu tuttuk,ama malesef tum cabalarımıza ragmen hıc balık yakaayamadık canlı yem,at cekle oglen 2 ye kadar ugrastık,ordan kesıkkopruye ugradık, sansımızı ordan deneyelım dedık ordada yakalayamadık,bu arada baladan sonra yollar cok kotu
Kısmet değilmiş inşallah bir dahaki haftaya alırsınız.En azından memeleketimden biraz manzara resmi çekseydiniz.
abıcım cektım ama bılmıyorum gondermeyı ılk defa rapor yazıyorum zaten,ama en kısa zamanda gondermeyı ıhmal etmıycem
Sağlık olsun bir daha kine rastgelsin! Resim eklemek için aşağıdaki linkten yardım alabilirsiniz; http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=19910
slm emrah abicim bizim ekipte kapululyacı bu sezon buranın balığı biraz geç çıkacak gibi mevsimler hava şartarı sanıyorum kapulukaya için birazdaha sabretmek lazım bizde gittik ama geçen seneye göre verimi az önemli olan oralara gidip hava değişikligi bile yeter abicim tabiki balıkta olsaydı daha iyi olurdu sağlık olsun abicim rastgele
dogru soyluyosun huseyın abı havası yetıyo oraların ama haylı bır ugras verdık turna ıcın nasıpte olmayınca gelmıyo işte
emrahkaya Bende cumartesi oradaydım beş kişi iki bot 45-65 cm arası 12 adet aldık sulubük tarafından.
emrah merhaba geçen hafta sülübükten sazlık önünden 4 tane 45 50 cm lik turna aldım üstelik canlı yemle alamamışsınız balık biraz deride ben botla sürütme yaparak aldım at çek den kollarım ağrıdı inşallah bi dahaki sefere yakalarsınız bol şanslar ayrıca yol bozuk kırıkkale elmadağ yolundan rafineridende oraya geçebilirsiniz
Selam ve sevgiler dostlar Uzun bir süredir sitenizi izleme modunda takip etmekteyken artık yazmağa bende karar verdim.Ankara'dan sevgilerimle 2+1 bot 100 Amper bir akü ve 40 lbs lik Elektrikli motor ve olta takımı ile her hafta olmasada 2 haftada bir gerek Çanıllı gerekse kaplukaya da şansımızı denemeye devam ediyoruz.Hala mevsimin siftahını yapamasamda avlak arkadaşım atilla(şov optik) bizi utandırmaya devam ederek her avda bir tane yakalayarak ekibi demoralize durumdan kurtarıyor.Doğayı seven koruyan ve gelecekten ödünç aldığımız güzellikleri yaşam boyu korumayı alışkanlık edinmiş tüm dostlara selam ve sevgiler
nuri bey merhabalar ben ibrahim atilanın arkadaşıyım körüköyde karşılaşmıştık aramıza hoş geldin inşallah bir gün de beraber gideriz atiillayada selamlarımı ilet görüşmek üzere
Selam İbrahimcim Sizi tanıyorum,Kabasakal Ailesini ise 19 yıldır Raşit(Haşim) Amcamdan dolayı tüm ailenizi tanıyorum.İnşallah güzel bir günde güzel bir balık avında birlikte oluruz.selam ve sevgilerimle