7 hazıran kapulu kaya

Konu, 'İç sularımızdan (Tatlısu) Güncel Av Raporları' kısmında emrahkaya tarafından paylaşıldı.

1. emrahkaya

emrahkaya emrah

Favori Kamış:
    remıxon
    Favori Makine:
    technostar
    En İyi Avı:
    turna 5 kılo
    oncelıkle herkese merhaba dıyorum sabah4 bucukta yola koyulduk canlı yem yakalamak ıcın ımrahor gollerıne geldık,gumus balıgımız yakaladıktan sonra kapulukayanın yolunu tuttuk,ama malesef tum cabalarımıza ragmen hıc balık yakaayamadık canlı yem,at cekle oglen 2 ye kadar ugrastık,ordan kesıkkopruye ugradık, sansımızı ordan deneyelım dedık ordada yakalayamadık,bu arada baladan sonra yollar cok kotu

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı: 9 Haziran 2009
  2. mallaca

mallaca Halil Barış Şengül

Favori Kamış:
    Makinalı kamış olta,her türlü el oltası,rapala
    En İyi Avı:
    Kiloluk mırmır,Kiloluk iskorpit
    Kısmet değilmiş inşallah bir dahaki haftaya alırsınız.En azından memeleketimden biraz manzara resmi çekseydiniz.

3. emrahkaya

emrahkaya emrah

Favori Kamış:
    remıxon
    Favori Makine:
    technostar
    En İyi Avı:
    turna 5 kılo
    abıcım cektım ama bılmıyorum gondermeyı ılk defa rapor yazıyorum zaten,ama en kısa zamanda gondermeyı ıhmal etmıycem

4. eozsoyeri

eozsoyeri Erdem Özsoyeri

5. nedim gürler

nedim gürler Nedim Gürler

Favori Kamış:
    remixon
    Favori Makine:
    yok
    En İyi Avı:
    3-4 kg sazan
    Bitirdiler kardeşim bitirdiler! Zaten balık yok, bir de ağ geriyorlar. Kapulukayayı bitirdiler.:(

6. atakule team

atakule team hüseyin

Favori Kamış:
    Bass Pro Shops® extrime xps Mitchell Elite Spin DAIWA EXCELER, EXSF662MHFS 1.98
    Favori Makine:
    shimano sustain 2500 fg shimano exsence 3000cı4
    En İyi Avı:
    hedefim 120 cm
    slm

emrah abicim bizim ekipte kapululyacı bu sezon buranın balığı biraz geç çıkacak gibi mevsimler hava şartarı sanıyorum kapulukaya için birazdaha sabretmek lazım bizde gittik ama geçen seneye göre verimi az :confused:
    önemli olan oralara gidip hava değişikligi bile yeter abicim tabiki balıkta olsaydı daha iyi olurdu :D sağlık olsun abicim rastgele :D

7. emrahkaya

emrahkaya emrah

Favori Kamış:
    remıxon
    Favori Makine:
    technostar
    En İyi Avı:
    turna 5 kılo
    dogru soyluyosun huseyın abı havası yetıyo oraların ama haylı bır ugras verdık
    turna ıcın nasıpte olmayınca gelmıyo işte

8. turna

turna

emrahkaya Bende cumartesi oradaydım beş kişi iki bot 45-65 cm arası 12 adet aldık sulubük tarafından.

9. RODRİC 67

RODRİC 67 İbrahim KABASAKAL

Favori Kamış:
    D.A.M
    Favori Makine:
    D.A.M
    En İyi Avı:
    TURNA 6,5 KG
    emrah merhaba geçen hafta sülübükten sazlık önünden 4 tane 45 50 cm lik turna aldım üstelik canlı yemle alamamışsınız balık biraz deride ben botla sürütme yaparak aldım at çek den kollarım ağrıdı inşallah bi dahaki sefere yakalarsınız bol şanslar ayrıca yol bozuk kırıkkale elmadağ yolundan rafineridende oraya geçebilirsiniz

10. nuri_oner

nuri_oner Nuri

Favori Kamış:
    Remixon
    Favori Makine:
    Remixon
    En İyi Avı:
    Turna 3.2 kg
    Selam ve sevgiler dostlar
    Uzun bir süredir sitenizi izleme modunda takip etmekteyken artık yazmağa bende karar verdim.Ankara'dan sevgilerimle
    2+1 bot 100 Amper bir akü ve 40 lbs lik Elektrikli motor ve olta takımı ile her hafta olmasada 2 haftada bir gerek Çanıllı gerekse kaplukaya da şansımızı denemeye devam ediyoruz.Hala mevsimin siftahını yapamasamda avlak arkadaşım atilla(şov optik) bizi utandırmaya devam ederek her avda bir tane yakalayarak ekibi demoralize durumdan kurtarıyor.Doğayı seven koruyan ve gelecekten ödünç aldığımız güzellikleri yaşam boyu korumayı alışkanlık edinmiş tüm dostlara selam ve sevgiler

11. RODRİC 67

RODRİC 67 İbrahim KABASAKAL

Favori Kamış:
    D.A.M
    Favori Makine:
    D.A.M
    En İyi Avı:
    TURNA 6,5 KG
    nuri bey merhabalar ben ibrahim atilanın arkadaşıyım körüköyde karşılaşmıştık aramıza hoş geldin inşallah bir gün de beraber gideriz atiillayada selamlarımı ilet görüşmek üzere

12. nuri_oner

nuri_oner Nuri

Favori Kamış:
    Remixon
    Favori Makine:
    Remixon
    En İyi Avı:
    Turna 3.2 kg
    Selam İbrahimcim

Sizi tanıyorum,Kabasakal Ailesini ise 19 yıldır Raşit(Haşim) Amcamdan dolayı tüm ailenizi tanıyorum.İnşallah güzel bir günde güzel bir balık avında birlikte oluruz.selam ve sevgilerimle