7 Ocak 2007 Antalya Büyük Liman Raporu.

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında tatlisoy tarafından paylaşıldı.

1. ozan

ozan Ozan

Arkadaşlar antalya yat limanında (recep kaptan) vardı teknenin adıda aynı hala çalışıyomu bilmiyorum ama burda gördüğüm en kral kaptan oydu sabah 5:30-6 arası oltalar mutlaka suda olurdu akşamda gün batar hava kararır anca dönersin. çok iyi balık tutulursa erken dönme ihtimali gündeme gelirdi. bi de rakı yoksa balık pişirmez varsa temizler pişirir her bakımdan iyi bi kaptandıayrıca balık aramak için dolaşmayada erinmezdi. hala çalışıyosa tavsiye ederim.

2. tatlisoy

tatlisoy

Favori Kamış:
    Olta, Kamış, Rapala
    En İyi Avı:
    4 kilo Palamut, Birde bir zamanlar 2 kiloluk sazan
    Teşekkürler arkadaşlar.
    Bu arada Antalya grubu büyüyor Gökhan kardeş doğru söylüyor. Ben birkaç kaptan adı yazayım kunduda. Onlar sen ne zaman istersen dönüyor. Tabi hava iyiyse. Çünkü çay kabarmışsa içeri girememek gibi bir durum var.
    Cemal Kaptan 0535 892 44 06
    Ahmet Kaptan 0533 247 71 91
    Selamımı söyleyinn:D :D :D :D :D

3. Entomorph

Entomorph

Favori Kamış:
    Olta,Çapari,Rapala
    En İyi Avı:
    Dülger Balığı 1 kiloya yakın
    Bide Muhittin Kaptan var, kendisi hariç 2 kişi alıyor bota, zaman sınırı yok, ikram full herbişey var, sadece 5 YTL maksat ayağınız alışssın:) :D :p

4. tatlisoy

tatlisoy

Favori Kamış:
    Olta, Kamış, Rapala
    En İyi Avı:
    telefonu yazmamışsın Muhittin kaptan. :D :D :D
    Sen yaz biz geliriz.

5. specials

specials

Favori Kamış:
    Kamış, Misina, Olta, Yem ve BEN
    En İyi Avı:
    Kalkan 5,5 Kg
    Kambersiz düğün olurmuyaw beni unutmuşunuz yada ben forma girmeyi unutmuşum :D o balık avında bende vardım ve ne yakaladım dersini ............. :D boşluğu siz doldurabilirsiniz. benim gibi usta bir balıkçının böyle havada boş dönmesi olası değildi ama oldu sanırım nazar deydi yada göze geldim :D :D :D bu arada bu kaptan iyiydi hatta tek tek gelirseniz akşamda görürüm diyo :confused: neden akşam ve neden tek tek :rolleyes: dikkat etmek lazım :D :D :D

6. tatlisoy

tatlisoy

Favori Kamış:
    Olta, Kamış, Rapala
    En İyi Avı:
    dikkatt

Düğün başlamadı zaten. Sen gelince oldu işte. Boşluğu doldurmamayı tercih ederim.:D :D Evet limandaki kaptada iyiydi. ama teomanın dediği gibi akşam tek tek çağırdı. aman dikkat.:eek: :eek: