Wörnitz'de talihim iyi gitmeye devam ediyor. Türkiye'den bir arkadasimin getirdigi ( herkes buralardan oraya birseyler gönderir ama ) bir sahte burada inanilmaz is yapiyor.. Gercekten aptal suratli, sasi gözlü bu sahte ile en son kendi rekorumu kirarak bu 75 cm'lik 2.5 kiloya yakin turnayi yakaladim. Tek üzüntüm hem bu hem de diger 52 cm'lik turnada havyar olmasiydi Bir de üstüne yakaladigim levrekten havyar cikinca oldukca sasirdim. Dogal mi bu zamanda baliklarin havyarli olmasi arkadaslar? Bilseydim birakirdim..
uğur tebrikler çok güzel balıklar yakalamışsın soruna gelince bu mevsimde turnada yumurta olması tuhaf bizde öyle bir durum yok ama almanyadaki mevsimsel değişikliklerden kaynaklanabilir diye düşünüyorum fotodaki terazinin birebir aynısından bendede var banada zamanında almanyadan gelmişti güzel ve hassas bir terazidir
Uğur abi Tebrikederim güzel bir turna avı olmuş başarılı.Aytekin abimin dediğine bende katılıyorum Almanyadaki mevsim şartlarındanda yumurta yapmış olabilirler bu mevsimde.Bizde bizim burda bu aylarda turna avlıyoruz henüz yumurtaya raslamadık.Her zaman büyük balıklı avların olsun Sevgilirle.Rasgele
Tesekkür ederim Aytekin. Bakalim bu mevsimsel degisikler ve cevre kirlenmeleri dogal hayatla beraber bizleri de nasil etkileyecek Baliklarin 3ünün havyarli cikmasi cidden tüm av keyfini aldi götürdü.. Bir de üstüne üstülük eve döndügümde ögrendigim serefsiz kahpelerin katlettigi 15 sehidimizin haberi yikti beni Bu arada terazi kayinvalidemin gercekten kullanmasi da oldukca keyifli..herseyin dijitallestigi bir dönemde ayarlamaya ugrasmak oldukca keyif veriyor..
Uğur Bey rekorunuzu kırmanıza sevindim, tebrikler. Havyarlı çıkmalarına ben de üzüldüm. Bu arada bahsi geçen şaşı gözlüyüde merak etmedim değil
Tesekkürler Google'dan ismini ve kodunu arayinca asagidaki linkde izini buldum Turna icin inanilmaz tavsiye ediyorum. Hem gölde hem nehirde süper.. Suyun altindan inanilmaz titreyerek geliyor.. Sahteyi cekerken bile balik var hissi hakim Bugüne dek en iyi verim aldigim sahte.. Ama gercekten görünüsü cok aptal Yan cekimden belli olmuyor ama önden resmen sasi.. http://prodemo4.neticaret.com/asp/show_stock.asp?product=24-01.06.0025