75 cm 2.350 gr Turna

Konu, 'İç sularımızdan (Tatlısu) Güncel Av Raporları' kısmında uccrow tarafından paylaşıldı.

1. uccrow

uccrow Ugur Can

Favori Kamış:
    daiwa sam fisher procaster 2.70 m
    En İyi Avı:
    turna 95 cm
    Wörnitz'de talihim iyi gitmeye devam ediyor. Türkiye'den bir arkadasimin getirdigi ( herkes buralardan oraya birseyler gönderir ama :) ) bir sahte burada inanilmaz is yapiyor.. Gercekten aptal suratli, sasi gözlü bu sahte ile en son kendi rekorumu kirarak bu 75 cm'lik 2.5 kiloya yakin turnayi yakaladim. Tek üzüntüm hem bu hem de diger 52 cm'lik turnada havyar olmasiydi :( Bir de üstüne yakaladigim levrekten havyar cikinca oldukca sasirdim. Dogal mi bu zamanda baliklarin havyarli olmasi arkadaslar? Bilseydim birakirdim..

2. esabi

esabi SENIOR MEMBER

Favori Kamış:
    reklama gerek yok
    Favori Makine:
    favori kamışım bölümünde yazıyor
    En İyi Avı:
    pulu imzamda
    uğur tebrikler çok güzel balıklar yakalamışsın:)
    soruna gelince bu mevsimde turnada yumurta olması tuhaf bizde öyle bir durum yok ama almanyadaki mevsimsel değişikliklerden kaynaklanabilir diye düşünüyorum:confused:
    fotodaki terazinin birebir aynısından bendede var banada zamanında almanyadan gelmişti güzel ve hassas bir terazidir :) :)

3. Bülent_39

Bülent_39 Bülent

Uğur abi Tebrikederim güzel bir turna avı olmuş başarılı.Aytekin abimin dediğine bende katılıyorum Almanyadaki mevsim şartlarındanda yumurta yapmış olabilirler bu mevsimde.Bizde bizim burda bu aylarda turna avlıyoruz henüz yumurtaya raslamadık.Her zaman büyük balıklı avların olsun Sevgilirle.Rasgele

4. uccrow

uccrow Ugur Can

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    turna 95 cm
    Tesekkür ederim Aytekin. Bakalim bu mevsimsel degisikler ve cevre kirlenmeleri dogal hayatla beraber bizleri de nasil etkileyecek :(
    Baliklarin 3ünün havyarli cikmasi cidden tüm av keyfini aldi götürdü.. Bir de üstüne üstülük eve döndügümde ögrendigim serefsiz kahpelerin katlettigi 15 sehidimizin haberi yikti beni :(

Bu arada terazi kayinvalidemin gercekten kullanmasi da oldukca keyifli..herseyin dijitallestigi bir dönemde ayarlamaya ugrasmak oldukca keyif veriyor.. :)

5. Tebrikler Uğur..Güzel balıklar..dahasına inşallah:)

6. Conqueror

Conqueror Ahmet Fatih Eryılmaz

Favori Kamış:
    Silstar at makara 50 lik , Silstar Bx makara 50 lik ,Silstar 2,70 m iki adet kamış
    En İyi Avı:
    100 gr israil sazanı
    ellerinize sağlık çok güzel balıklar maşallah :)

7. kovboy

kovboy MESUT

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    89cm turna 4,350kg
    tebrikler güzel turna almışşın

8. point.shot

point.shot rıfat kayar

Favori Kamış:
    Spro Precision Hot Spin 210 cm 5-15 gr
    Favori Makine:
    Shimano Stradic 3000FI
    En İyi Avı:
    Anadolu Alası Gökkuşağı 63cm
    Uğur Bey rekorunuzu kırmanıza sevindim, tebrikler. Havyarlı çıkmalarına ben de üzüldüm. Bu arada bahsi geçen şaşı gözlüyüde merak etmedim değil :D

9. uccrow

uccrow Ugur Can

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    turna 95 cm
    Tesekkürler :)

Google'dan ismini ve kodunu arayinca asagidaki linkde izini buldum :)

Turna icin inanilmaz tavsiye ediyorum. Hem gölde hem nehirde süper.. Suyun altindan inanilmaz titreyerek geliyor.. Sahteyi cekerken bile balik var hissi hakim :) Bugüne dek en iyi verim aldigim sahte.. Ama gercekten görünüsü cok aptal :) Yan cekimden belli olmuyor ama önden resmen sasi..

http://prodemo4.neticaret.com/asp/show_stock.asp?product=24-01.06.0025

10. cevherisancı

cevherisancı Cevheri SANCI

En İyi Avı:
    Turna 7 kilo
    Tebrikler turnalar güzelmiş, sizin kullandığınız sasi modeli hangisi?? resimde 4 ayrı modeli var.

11. uccrow

uccrow Ugur Can

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    turna 95 cm
    Bende 04 ve 02 var dostum. Is yapani sari olani..