Benim için biraz acılı geçsede çok keyifli bir av oldu.Enez in suları gerçekten çok bereketli hiçbir şekilde yem sıkıntısı da yaşamazsınız istemediğiniz kadar sülünes mevcut... mekan : enez liman malzeme : 3 iğneli dip oltası ve zıpkın yem : yengec , sülünes , tavuk , Bunlur 1. gün fotoğrafları mercanlarımız ben ve yaralı parmağım ahtapotlar bunlurdan 3 tane daha var ve 1. günü hasılatından bir görünüm adet ve ağırlıklarla ilgili çok ince detaya girmeyi pek sevmiyorum herkesin en kötü avının böyle olması dileğiyle.. 2. gün fotoğraflarınıda alır almaz yükliycem
Eyvallah hocam saolasın orda hemen 2-3 öğün yedik kalanları getirdik burda tekrar toplanıp bitiricez artık
Sevgili arkadaşım, av hakikaten çok güzel olmuş tebrik ederim. Her çeşit var maşallah, çok güzel görünüyorlar. Tüm avlarının böyle bereketli olmasını dilerim. Ama takıldığım bir yer var, o da bu avı kaç kişi yaptığınız. Balıkları tek başına yakaladıysan 5 kg. mı aşmışsın bana sorarsan. Fotoğrafta bir arkadaşı daha görüyorum ama o avlandı mı? Yoksa bu tutulanların hepsi sana mı ait anlayamadım. Detaya girmeyi sevmediğini belirtmişsin ama biliyorsun ki detaylar bizler için önemli. Bilgilendirebilirsen sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
Evet haklısınız sennur hanım raporu eksik yazmışım toplam 4 kişi gitmiştik yani limiti aşmamıştık hatta çok küçük olanlarıda aynen suya geri saldık bilinçsiz avlanmanın ceremesini en fazla çeken kuşak olduğumuz için bu konuya hassasiyetle yaklaştığımıza emin olabilirsiniz ...
Açıklama için teşekkür ederim. Kusura bakmayın ben sürekli herkese soruyorum bu tarz sorular ama sormak zorundayım. Yoksa buraya yasak av raporları yağar, eyvah ki eyvah. Duyarlılığınız için de ayrıca teşekkürler. Size tekrar bereketli avlar diliyor ve rast gelsin diyorum. İnşallah, her zaman böyle çeşitli balıklar vurur oltanıza.
İnanın bende çok özlemiştim yaz sezonu pek verimli geçmemişti ben ve arkadaşlarım için ama kapanış güzel oldu hepimizin en kötü avı böyle olsun ...
Kusur ne demek hata bende raporda belirtmediğim için ben sizi tebrik ederim asıl her zaman bu konunun takipçisi olduğunuz için
Aslında hepimizin işinin bu olması gerek gerçektende durum her sene daha da kötüye gidiyor üzülerek söylüyorum ama ilerde bu balıklar geçmişten bir anı olarak kalacak ...
Eyvallah abi napıyım o kadar zor şartlara göğüs gerip gittik ki bu ava balıkları yiyemeseydim kahrolurdum...