8-9 Eylül Kızıldamlar raporu

Konu, 'İç sularımızdan (Tatlısu) Güncel Av Raporları' kısmında eskisehirli_omer tarafından paylaşıldı.

1. eskisehirli_omer

eskisehirli_omer Ömer

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    Bahcecik sazan 3,5kg ,sakarya 1.700 Dargın
    Yer:14 temmuzda gittiğimiz 20 parça 1-1.5 kg lik sazan aldığımız kızıldamlar göleti.
    Saat 16:15 de yola çıktık.saat 18.00 de gölete varmıştık 35-40 dakikalık yer arayışından sonra kendimize bi yer seçip yerleştik oltalarımızı atıp beklemeye başladık.Saat 20:00 ı geçmişti ve hala bekliyoduk tık yoktu.daha sonra yemek hazırlıklarına başladık menemenimizi yapıp yemeğimizi yedik ve hala bekliyoruz balık yok.Saat 23 gibi felan çayımızıda içtik daha tık yok denemediğimiz yem kalmadı.Saat 00:30 da hava iğice soğudu ve ateşimizi yaktık 3 kişi gitmiştik amcam ben ve amcamın arkadaşı amcamın arkadaşı dayanamadı ve gitti uyudu.Saat 3:30 oldu hala balık yok ve bekliyoruz.Amcamda dayanamadı yattı ben hala bekliyorum yok.Bi yandan ateşe odun atıyorum hava çok soğudu.Etraftan balta sesleri geliyor çevredeki balıkçılar yaş ağaçları kesiyor ona çok üzüldüm sabaha kadar o balta sesleri hiç kesilmedi.neyse sabah 5:30 u geçti hava aydınlanmaya başladı hala balık yok bi umut bekliyoruz.Ve saat 6:15 cıvarı ilk balığımızı şamandıralı takım ile alıyoruz 30 cm cıvarında suya geri iade ediyoruz tabi nasihat etmeyi unutmuyoruz "Sen git annen baban deden felan gelsin:D ".Daha sonra bi balık daha bu sefer küspeliye geldi yine suya iade.beklemeye devam.
    Daha sonra yemek hazırlıkları başlıyor

Kahvaltımızı yaptıktan sonra küspelinin zili çalmaya başladı ve çekdiğimde yine küçük bi balıktı onuda suya iade ettik.

saat 11 e kadar 2 kere daha geldi onlarda 10 cm kadar tabi onlarda suya iade.Saat 11 den sonra toplandık ve geri dönüyorduk söğüt şenlikleri vardı güvenlik için polis yolu kapatmış dedi yarım saat sonra açılır bizde oralarda dolaştık mehteranlar vardı onları izledik daha sonra arabaya bindiğimi hatırlıyorum bide evin önüne geldiğimi o 2 saatlik arada uyumuşum.
    Daha çok foto çekmek isterdim ama telefonun hafıza kartını evde unuttuğum için bu kadarıyla kaldık.

orda bi kaç şeye şahit oldum
    birincisi yukarıdada yazdım insanlar ordaki ağaçları yaş kuru dinlemeden kesiyolar.
    ikincisi çok küçük 10 cm 15 cm lik balıkları hemen alıyorlar denetim sıfır.

2. ismail261981

ismail261981

Favori Kamış:
    olta ve küspeli
    En İyi Avı:
    aynalı sazan 2 kilo civarında
    abicim işte zamanında gidip orda 100-150 parça balığı alıp gelen insanlar okusada ne kadar zarar verdiklerini belki o zaman anlarlar 20-30 parça av yapmış olsalardı şimdi hepimiz azda olsa olta zevkimizi alırdık neyse artık üzülmeye değmez nasip demekten başka çaremiz yok İNŞALLAH bundan sonraki avlarınız daha bereketli olur

3. Huseyin Alp Arslan

Huseyin Alp Arslan Huseyin Alp Arslan

Favori Kamış:
    olta ve oltadan baska hic bir sey
    En İyi Avı:
    22 kg Kingfish
    Sevgili Omer guzel resimlerin ve paylasimin icin cok sagol.Ayrica duyarliligin ve yakaladigin kucuk baliklari salman goz kamastirici.Kendine iyi bak degerli dostum.
    Dahasina rastgele.

4. esk balık timi

esk balık timi

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    haftanın en iyisi
    ömer her zaman balık olmuyor önemli olan temiz hava almak haftanın sitresini atmak közdeki patlıcanlarda fena gözükmüyor.

5. macir_ertan

macir_ertan Ertan Çetin

Favori Kamış:
    Trabucco
    Favori Makine:
    Daiwa Emblem-Z
    En İyi Avı:
    Yayın,Sazan,Turna
    Ömer geceden kalan o dağınıklık,çitlenmiş çekirdekler,geçmek üzere olan o odun ateşi...üzerindeki közlenmiş patlıcanlar aah ah bu manzaralara alışık olduğumuzdan sanki bir an bende oralarda sizinle birlikteymişim gibi geldi...fotoğrafların dili zaten herşeyi çok iyi anlatıyor bu da yeterli idi.balık mı?zaten tüm endamı ile elinizde değil mi,bizler nasıl olsa amatör balıkçılar değilmiyiz.teşekkürler

Son düzenleme: 12 Eylül 2007
  6. crazy_fısher

crazy_fısher burak sökmen

Favori Kamış:
    zıpkın,olta,
    En İyi Avı:
    5kg levrek:)3,5 kilo beyaz laos(kum gridası)
    Ah be ömer karnım acıktı.Hemde 2 saat anca oldu yemek yiyeli:D

7. mustafadinç

mustafadinç

Favori Kamış:
    Fiber olta
    En İyi Avı:
    Sazan 4 kg
    Ömer kardeş bir ara gideriz başka yerlere balıkta tutarız kafamızıda dinleriz yorma sen kendini önemli olan orada olmak balık olur olmaz farketmez.