8-9 eylül Saros kıyılarında bir köşe ve Amca ve yeğenler grubunu raporu

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında everest tarafından paylaşıldı.

1. istavrit

istavrit Boğaç

msn adresim ek 'te eklersen kontağı canlı tutarız ;)

2. everest

everest

Ekledim kardeşim... süper olur doğru diyorsun öyle daha kolay iletişim.

3. murat41

murat41

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    vatoz 46,7 kg
    hoşgeldiniz harun kardeş:)

4. everest

everest

hoş bulduk murat kardeşim, dediğin gibi inşallah hoş gelmiş nasipli gelmişizdir.

5. Conqueror

Conqueror Ahmet Fatih Eryılmaz

Favori Kamış:
    Silstar at makara 50 lik , Silstar Bx makara 50 lik ,Silstar 2,70 m iki adet kamış
    En İyi Avı:
    100 gr israil sazanı
    aramıza hoş geldin ,keyifli paylaşımlar ,saros saros saros bir başkadır

6. everest

everest

hoş bulduk ahmet fatih kardeşim.hakikaten dediğin doğru saros bir başka. İzmirimden sonra gördüğüm gezdiğim en güzel balık alanı

7. Mehmet PEKMEZCİ

Mehmet PEKMEZCİ

Favori Kamış:
    olta
    Merhaba Harun.
    Arama ve kurtarma eğitmeni olduğundan bahsetmişsin. Sakıncası yoksa hangi ekip olduğundan da bahsedermisin? Hangi kurumdasın? Arama kurtarma eğitimini nerden aldın? Çok merak ettim.:)

8. deepex

deepex R. Nafiz

Favori Kamış:
    diawa sweepfire3550a makina, remikson prestige 2.70
    En İyi Avı:
    henuz tutamadigim balik ;)
    hey maşallah, ne güzel bir av olmuş öyle, türlü türlü.

çok kötü gaza geldim şu an :)

elinize sağlık.

9. geneben

geneben Aşkın

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    Deniz turnası 70 cm 900 gr.
    Aramıza hoşgeldiniz , avınız için tebrikler çeşit ve meze bol daha önce yazdığım gibi:D paylaşımlarınızı bekliyoruz saygılar.

10. everest

everest

Mehmet ,nafiz ve aşkın dostlarada sevgiler saygılar inşallah böyle güzel avlar hepimize nasip olur.

mehmet kardeşim merak etmiş hemen cevaplayalım şuan hali hazırda MAY eğitmeniyim. Ayrıca lidam doğal afetlere müdahale ekibinin operasyon grubundayım ve eğitmenlerindenim. yurt içi ve yurt dış birçok afet operasyonunda çalıştım ayrıca Akut bünyesinde de çalışmalarda ve kurtarma faaliyetlerinde bulundum :) (Hatta birazdan gönüllü toplantısına gideceğim)Eğitimlerim kurum içi eğitimler ilk yardım eğitimleri ordu da sivilde, sivil savunmada vs... 94 ten beri uzun bir uğraş dağcılıkla başlayan bir serüven ve aşk... oldu mu kardeşim.saygılarımla.

11. simendifer

simendifer Sennur

Merhaba aramıza hoşgeldiniz. Avınız bereketli geçmiş tebrik ederim. Diğer arkadaşımızın raporunu da görmüştüm, gayet güzel. Bereketli avlar dilerim size rast gelsin. :)

Koral, Suat da Zeytinburnu'nda oturuyor haberin olsun. :)

12. everest

everest

Çok teşekkür ediyorum. Böyle nice avlara hepimiz adına...

13. sipsi

sipsi ZİYA

Favori Kamış:
    olta,zıpkın,el
    Amcam hafta sonu hava açıkmış :D :D :D

14. Mehmet PEKMEZCİ

Mehmet PEKMEZCİ

Favori Kamış:
    olta
    MAY diye birşey duymadım. Ayrıca Lidam doğal afetlere müdahale ekibi diye bir ekipte duymadım. Sormamın nedeni buydu işte. Çünkü ben de Sivil Savunma Arama ve Kurtarma Bİrliğinde görevliyim. Eğer Sivil Savunmadan eğitim aldıysanız muhtemelen bizden almış olmanız gerekiyor. Bu MAY ve Lidam konusunu açıklarsanız sevinirm. Acaba gözden kaçırdığımız birşey mi var diye merak ediyorum.

Yerimizi muhtemelen biliyor olmalısınız. Çay içmeye beklerim. Eğer sivil Savunma ile bir protokolünüz yoksa bir protokol yapmanızı tavsiye ederim ki sizin gibi değerli arkadaşlarla beraber çalışma fırsatımız doğsun.:)

15. everest

everest

Ne güzel burda konusunda hakim, muhatap birilerini bulmak. Mehmet kardeşim yerinizi iyi biliyorum protokol çalışmaları başlandı zaten. hatta Bursa da yapılacak 23-24-25 -10 -2007 AFET tatbikatı ve eğitimi ile ilgili Sivil savunma davet yazısı da dernekten yollanmış, elimde şuan, inşallah arkadaşalar katılım için görüşüyorlar zaten sivil savunma müdürlüğündeki arkadaşlarla.
    Ayrıca MAY'ı duymamanıza şaşırdım sayın müdürüm İbrahim Tarı Bey ve derneğimizin onursal başkanı AhmetTuran Altuner birbirlerini çok iyi tanırlar.Hatta son yapılan KBRN eğitiminde hep beraber görüştük onun öncesinde benim düzenlediğim kriz koordinasyon eğitimi toplantısında sayın müdürüm bizim vakıf okulumuzdaydı Ahmet hocamla beraber.
    (MAY mahhalle afet yönetimi derneği )
    Lİdam (lions doğal afetlere müdehale)
    lidam Arama köpeği üzerine uzmanlaşmış dünya standartlarından olan İRO üzerine türkiyede temsilcilik almış bir gruptur.
    Sanırım bir biz tanışmamışız mehmet kardeş. Eee dünya...Bak nasip burayaymış. Kemal Koçak kardeşime çok selam (kbrn eğitiminde benim profesyonel makina ile çektiklerimi Murat kardeşime iletecektim fakat benim nişan olayı nedeniyle gelemedim ama aklımda ilk fırsatta ziyarete geleceğim kendilerini olmadı bursada görürüm)

Sanırım cevaplar yeterli olmuştur.
    kendine iyi bak görüşmek dileğiyle....

16. Mehmet PEKMEZCİ

Mehmet PEKMEZCİ

Favori Kamış:
    olta
    Bursa'da görüşürüz Harun.:) Ben mutfak karavanında olurum;) Yanlız bir noktayı belirteyim. Biraz karışıklık var. Ben, Arama ve Kurtarma Birliğindeyim. Sivil Savunma il Müdürlüğü ile aynı teşkilatta olmak dışında bir bağlantım yok:) Sanırım size davetiyeyide onlar göndermiştir. Herneyse.. Dediğim gibi Bursa 'da görüşürüz eğer gelirseniz. Yemekler benden:rolleyes: :)

17. Huseyin Alp Arslan

Huseyin Alp Arslan Huseyin Alp Arslan

Favori Kamış:
    olta ve oltadan baska hic bir sey
    En İyi Avı:
    22 kg Kingfish
    Aramiza hosgeldiniz. Guzel paylasimlarinizla muhabbetimize muhabbet katacaginiz kesin. Biz de buralarda balik yakalamak kadar baliklari kurtarmaya da cabaliyoruz.:) Yardimlarinizi esirgemeyin. Hayirli bir Ramazan ayi gecirmenizi temenni ederim.

18. mallaca

mallaca Halil Barış Şengül

Favori Kamış:
    Makinalı kamış olta,her türlü el oltası,rapala
    En İyi Avı:
    Kiloluk mırmır,Kiloluk iskorpit
    Harun kardeş güzel av olmuş tebrik derim.

19. mersinli

mersinli Nuri

Favori Kamış:
    speedmaster surf ve spin
    Favori Makine:
    shimano exsence ve ultegra
    En İyi Avı:
    2,8KG BARAKÜDA
    Balıklar harika.Ortaya karışık olmuş.Olmayan cins yok gibi.Tebrikler.

20. everest

everest

Tamadır o zaman mehmet kardeşim güzel bir tanışıklık oldu. Desene Bursa da aç kalmak yok bize. Bulmuşum karavana sorumlusunu inşallah bir akşamda yakaladığımız balıklarla oturulur sofraya sohbete:)
    Nuri, Barış ve Hüseyin dostlar ne güzel selamlamadır o yazdıklarınız hepimize rastgele bol bereketli avlar güzel paylaşımlar inşallah diyelim. Doğanın korunması ve kurtarılması bizim gibi bilinçli insanların elinde inşallah paylaşımlarımız bol olur.