8-9 Temmuz Çerkeşli sazan avı

Konu, 'İç sularımızdan (Tatlısu) Güncel Av Raporları' kısmında TheCloUd_Bursa16 tarafından paylaşıldı.

1. TheCloUd_Bursa16

TheCloUd_Bursa16 Özkan küçüK

Favori Kamış:
    Remixon KING 50
    En İyi Avı:
    Turna 8 kg, 8 kg SazaN
    8 temmuz salı günü dedem, babam ve ben evden yola çıktık ve 1 saat süren bir yolculuğun ardından Bilecik-Çerkeşli göletine vardık...gölete varır varmaz oltalarımızı attık ve oltalarımızı attıktan sonra haşlanmış mısır ve kuzu yemi ile oltalarımızı attığımız bölgeyi yemledik...ilk balığımızı saat 15:00 da aldık(sarı sazan) daha sonra oltalarımıza 2 adet levkit balığı yakalandı ve onlarıda kıyıya aldık...günün en iyi balığını da 19:00 da yakaladık(aynalı)...bu balıkları yakaladıktan sonra havanın kararmasını bekledik ama saat 19:00-09:00(9 temmuz) bir kere bile zil sesi duymadık:( ...avımızı 4 balıkla kapattık ve gelecek av günü için şimdiden hazırlıklara başladık...herkese saygılar:) ...burdan birşeyi daha açıklamak istiyorum...gölete günde 100-200 araç girişi oluyo ve gölde aşırı derecede balık katliyamı var...büyük-ufak demeden gölde hergün yüzlerce balık yakalanıyor ve henüz daha ufak boydaki balıklar tavalık niyetine alıkonuluyor...bu işe bir çözüm bulunması gerektiğini düşünüyorum...
    Rastgele...
    avdan kareler...

2. HAMSYLOS

HAMSYLOS Mustafa Saatçi

Favori Kamış:
    EL OLTASI
    En İyi Avı:
    Levrek
    Tebrikler kardeşim;
    Güzel av, güzel paylaşım. Gülerken daha iyi çıkmışsın. Yerinde olsam profil resmini bu resimle değiştirirdim:) .

3. a.özcan16

a.özcan16

Favori Kamış:
    makaralı olta
    En İyi Avı:
    antenli mercan 2.150 gr
    guzel bir gun geçirmişşiniz özkan.çerkesliye bende gitmeyi duşunuyordum ama değmez galiba aşırı avlanmadan dolayuı fazla balık kalmamış.paylaşım için teşekkurler

4. TheCloUd_Bursa16

Favori Kamış:
    Remixon KING 50
    En İyi Avı:
    Turna 8 kg, 8 kg SazaN
    sağol Kerem abi:) seni dinleyip profil resmimi değiştirdim, tekrar teşekkür ederim...yeni raporlarda görüşmek üzere...

5. murcey

murcey Murat Ceyran

En İyi Avı:
    2.5 Kg. Turna
    Tebrikler

Tebrikler Özkan kardeşim. İyi ama kısır bir av olmuş anlaşılan. Galiba Çerkeşli'de balık bayağı azaldı.

6. rıfat yaman

rıfat yaman RIFAT YAMAN

Favori Kamış:
    alba star akina ve kamış
    En İyi Avı:
    yıl 1992 ankarada aynalı sazan 16.5 kilo
    çok güzel bir av olmuş tebrikler

7. solakali79

solakali79

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    Sazan 2KG
    Güzel av olmuş tebrikler.

8. kral-ozcan

kral-ozcan ömer

En İyi Avı:
    7kg turna 100 cm ve 10 kg aynalı sazan
    tebrık ederım ustam cok guzel bır av olmus.keske bızı goturende olsa orayada bızde gıdebılsek :(
    saygılarımla

9. wolfalone

wolfalone SERDAR

Favori Kamış:
    AlbaStar Morlion kamış,Banax SX 2000 Makine
    En İyi Avı:
    İznik sazanı 5,5 kg Turna 3 kg
    Özkan kardeşim Tebrikler yinede eli boş dönmemişsiniz Yeni raporlarını da bekliyoruz ;)

10. kral-ozcan

kral-ozcan ömer

En İyi Avı:
    7kg turna 100 cm ve 10 kg aynalı sazan
    yha cerkeslıye gıden arkadaslarımdan aldıgım bılgıler de genelde 2 tane veya 3 tane nsazan alıp gelıyolarmıs bunun sebebını cok merak edıyorum tum gunde yanlızca 3 tane mı balık oltaya vuruyo

11. HAMSYLOS

HAMSYLOS Mustafa Saatçi

Favori Kamış:
    EL OLTASI
    En İyi Avı:
    Levrek
    Ellerin dert görmesin, yüzündeki gülümseme hiç eksik olmasın:) . Bence yeni raporlardan birinde en iyi avı 5 kilo turna değişecek gibi. Bu yaz rekorunu kırarsın inşallah. Sağlıcakla kal...

12. yolgezer

yolgezer Volkan DENİZ

Favori Kamış:
    LINEAEFFE TURNAFRESH
    Favori Makine:
    OKUMA POWER LINER PL 865
    En İyi Avı:
    turna-3 kg.(uluabat gölü)
    abisi,
    şovunu yapmışın yine :D

13. TheCloUd_Bursa16

Favori Kamış:
    Remixon KING 50
    En İyi Avı:
    Turna 8 kg, 8 kg SazaN
    tüm abilerime ve kardeşlerime teşekkür ederim

evet özcan kardeşim, gölde aşırı bir balıkçı topluluğu var...yer bulmak nerdeyse imkansız...gölün belirli yerleri(en iyi balığın çıktığı yer) bazı balıkçılar tarafından kendi tanıdıkları ve dostları arasında değişmeli olarak boş bırakılmıyor(mesela bir balıkçı grubu avını bitirince telefonla tanıdıklarını arıyor ve oraya tanıdıkları kişiler geliyor:( bize de orada avlanmak için fırsat kalmıyor)
    teşekkür ederim Murat abi, bana kalırsa gölde balık azalmış olabilir göle gittiğimiz gün yanımızdaki adamın arkadaşı başka bir bölgede 3 adet 5-8 kg arası balık yakalamış:)
    teşekkürler Rıfat abi:) ...
    teşekkürler Ali abi:) ...
    teşekkürler özcan kardeşim, umarım Allah en kısa zamanda gitmeyi nasip eder...
    teşekkürler serdar abi, en kısa zamanda yeni raporlarla burda olurum inşallah:)
    özcan kardeşim, bi şeyi iza etmek istiyorum...geçen hafta çerkeşlide avlanan herkes çok balık almış ve balık yakalayamayan kalmamış...demekki balık o zaman biraz tüketildi...hem balık için yapılan yemleme sonucu balık karnını doyurdu ve yemlenmeye çıkmadı(biz balıktayken)...biz geçen yıl 10 adete kadar balık yakalıyorduk...umarım bu yıl da güzel balıklar yakalarız inşallah:)
    çok teşekkürler Kerem abi:) , inşallah senin dediğin gibi 5 kg lık turnanın yerini güzel bir yayın veya sazan ile değiştiririz...
    Teşekkür ederim Volkan abi:) uluabatta durumlar nasıl?

14. eozsoyeri

eozsoyeri Erdem Özsoyeri

Ah Çerkeşli aahhhh..İlk aynalı sazanlarımı bu küçük gölette tutmuştum..Tebrikler güzel bir av olmuş..

15. Tebrikler Güzel bir av olmuş ve güzel bir gün geçirmişsiniz..Afiyet olsun:)

16. erhan54

erhan54

Favori Kamış:
    makine:okuma longitude kamış:lineaefe turnasurf
    En İyi Avı:
    yayın 18.5 kg
    Tebrikler güzel av olmuş livarın etrafında dolaşan yavru balıkları görmek beni sevindirdi doğrusu.Bu sene 20 haziranda çerkeşlide balık avlayanlar oldu 1 günde 20-25 adet 3 kg ve üstü balık alanları duydum maalesef:( Köylüler adam başı alacakları 5 ytl için sezonu erken açmış jandarmada buna göz yummuş.:mad:Bilinçsizce yapılan bu avlara rağmen doğa insana inat döngüsünü devam ettiriyor.Yavru sazanlar gölün etrafında tur atmaya devam ediyorsa bu iyi bir haber.

17. akın usta

akın usta

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    sazan
    Tebrikler güzel av...
    sezon yeni açıldı inşallah daha irilerinide çeker ve resimler yayınlarsın...

18. mkirac

mkirac mustafa

Favori Kamış:
    Olta
    En İyi Avı:
    Sazan
    güzel sazanlar tebrikler

19. TheCloUd_Bursa16

Favori Kamış:
    Remixon KING 50
    En İyi Avı:
    Turna 8 kg, 8 kg SazaN
    teşekkür ederim ustalarım:) önümüzdeki hafta yine çerkeşlideyiz...inşallah daha irileri nasip olur...
    saygılar...

20. TheCloUd_Bursa16

Favori Kamış:
    Remixon KING 50
    En İyi Avı:
    Turna 8 kg, 8 kg SazaN
    evet Erhan abi...yavru balıklar sonu kesilmeden saatlerce bir konvoy gibikıyıdan aynı yolu izleyerek bir bölgeye gitmeye çalışıyorlardı...tıpkı üremek için deltalardan nehirlere giren somon balıkları gibi...o görüntüler karşısında o kadar çok büyülendim ki hislerimi anlatamam...gölde milyonlarca hatta milyarlarca balık olduğunu söyleyebilirim...
    saygılar...