8 Kasım -Boğaz'dan izmarit toplamak

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında nejat vardar tarafından paylaşıldı.

1. korni

korni koral

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    55 kg trakya kıvırcığı
    bütün herkezi kutlar yanaklarından öperim..:):D

2. fish founder

fish founder Özgür

gerçekten çok güzel bir gündü,
    havanında güneşli ve sıcak olması cabası,
    yazdan kalma bir günde aradık bahtımızı,
    lakin takımların suya düşüş anından av sonuna kadar,
    el yapımı her türlü renklerle bezeli denemediğim çinekop çaparisi kalmadı,
    300 gr kurşun kaldır indir,
    işin içine biraz da inat girince tüm av çapari denemesi ile geçti ama sonuç bilek,kol ağrısı dahilinde bir hüsran,
    lakin sıcak ve samimi sohbetler,
    hepimize çok keyifli bir av geçirtti,

3. EMRE FISHING

EMRE FISHING Emre Üsel

Favori Kamış:
    MICHELL Privilege
    Favori Makine:
    MITCHELL Armada Pro 6500
    En İyi Avı:
    BERNA'm
    Herkezin yüzünden anlaşılıyor keyifin ne denli büyük olduğu, hepinize rastgele..

4. balikci

balikci

Bu etkinlikte emeği geçen tüm dostları kutluyorum :)

Ne kadar keyifli bir gün olduğu kare kare fotoğraflarda bariz belli oluyor, niceleri tertiplenir inşallah, bizde keyifle okuruz.

Tebrikler, Selamlar.

5. balli

balli m.nuri akkaya

Favori Kamış:
    D.A.M Telespin 3 mt. 10/30gr.
    Favori Makine:
    Shimano Hyperloop 4000 RB
    En İyi Avı:
    11,7 Kg. Aynalı sazan
    Hay Allahı’na kurban olduğumun balli’si. Hele şu yakışığa, hele bu boy-posa. Elemtere fiş, kem gözlere şiş. Şapkasının tereğine kurban oluruuuum!!:eek: :D

Valla ne yalan söyleyim utandırdınız beni sevgili arkadaşlar. Suçum büyük. Pişmanım. Lütfen affediniz değerli dostlar.:eek: ;)

Bundan böyle hiç tasasız, endişesiz, mutlu-mesut –işte buradaki gibi- avlarınız olur inşallah. Üzerinizdeki üflemelerimi kaldırdım. Artık suret olarak aranızdayım. Cismen de olabilmeyi arzulamaktayım.:rolleyes:

Lüferleriniz, eşkinalarınız, levrekleriniz trofe olsun. Muhabbetiniz daim olsun. Boğazın serin sularında cümle alemin gıptayla bakacağı en güzel aynalı sazanlar oltanıza gelir inşallaaaaah!!:eek: :p

Çok teşekkür ederim, sizleri seviyorum.;) :)

6. Cadayl

Cadayl Aylin Özyurt

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    lepistes..
    Bu tekneyi gözüm bir yerden ıssırıyor gibi :p :D

Hatta içindeki arkadaşlardan bazılarını da biryerlerden çıkaracağım ama.. :rolleyes:

Belki de DEJAVU yaşıyorum :confused: :p

Keyifli bir gün olmuş, balıklarda harika.. Bu gidişle İstanbula taşınmak zorunda kalacağız gibi! :p

7. kadrikalemci

kadrikalemci Kadri Kalemci

En İyi Avı:
    Kaçırdığım balık
    Nuri Abi
    Emin ol ki; böyle bir rapor yazılırsa; .. ne yazacağımı bilemedim :D :D :D :D

8. balli

balli m.nuri akkaya

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    11,7 Kg. Aynalı sazan
    Tortum'da da Lüfer olmaz denmiyor muydu?

Sazan avı tekniklerini Boğaz'da denemekte fayda var. Balık işi, nasip işi Kadrican. At oltayı, bitir işi Kadrican;)

9. kadrikalemci

kadrikalemci Kadri Kalemci

En İyi Avı:
    Kaçırdığım balık
    eheueh
    ABİ yanlız yakaladın, tasmalıyon :D :D :D

sürü olsak böyle yapmazdın ehehehe(umarım)

10. simendifer

simendifer Sennur

Harika bir gün geçirmişsiniz, yüzler gülüyor, oltalarda da balıklar daha ne olsun. :) Balığın varlığı, benim bu avda olmadığımın kanıtı mı ne? :p Aranızda olamadığım için çok üzgünüm ama kader bana hep yapıyor bunu. Gitmeyi çok istediğim avlarda hep hastalanıyorum, hem de yorgan döşek. Bundan sonra taktik değiştirip, gitmek istemiyormuş izlenimi vereceğim kadere. :D Geçmiş olsun dilekleriniz için de ayrıca teşekkür ederim. Şimdi öksürük ve burun tıkanması dışında herhangi bir sorunum yok Allah'a şükür. ;):) İnşallah bir arada oluruz yine ve inşallah havalar bir süre daha böyle güzel olur. :)

11. alikemal

alikemal Ali Kemal GÖKTÜRK

organizasyon güzel olmuş gayette zevkli geçmişe benziyoravlarda gayet güzel arada gözüme çarpan bi foto var orada kırlangış yakalanmış sanki onun geri bırakılması gerekirmiş gibii düşündüm ve geri bırakılmıştır dedim en son fotoya toplam hasılat fotosuna gelince orada gördüm ve üzüldüm keşke geri bırakılsaydı küçük bi av 80cm kimizaman 1mt kadar büyüye bilen kiloluk olan bi balıktır 20- 25 cm ken avlamak pek tasvib edilecek bi davranış değil

12. m-a-v-i

m-a-v-i Yasin

Katılan herkese tebrikler, keyifli bir gün olmuş resimlerden de belli yüzler gülüyor.

Ama izmaritler limit altı gibi geldi bana(çamur yapayım belki bir dahakine çağırırlar.):D

13. eskina_man

eskina_man Murat

En İyi Avı:
    canlı bırakma yaptım, hala bekliyorum.
    Çamur yapmaya gerek yok sevgili Yasin, kesinlikle limit altı, be Tarım ve Köy İşleri Bakalnlığına ihbarda bulundum zaten :eek: :eek:

14. erkanco

erkanco ERKAN

En İyi Avı:
    10 Kg. Aynalı sazan
    Pazar sabahının erken saatlerinde kalkmamıza rağmen çok güzel ve keyifli bir av oldu. O denizin havası tuz kokusu ve oksijen bile yeterdi bence :) tüm arkadaşlar ve şansızlık yaşayan Hakan Abiye de teşekkürler.

15. 56562

56562 xxx xxxxx

Ali Kemal Bey merhaba,

Resimdeki ve resimdekinden daha büyük bir diğer kırlangıcın, salimen denize iade edildikleri ilk sayfada iki ayrı yerde yazılı.

Dikkatinizden kaçmış sanırım. Duyarlılığınız için teşekkür ederiz.

16. stres_yapma

stres_yapma MURAT

Favori Kamış:
    Şamandralı olta
    En İyi Avı:
    Aynalı sazan 6,350 kg. lık. Gökkuşağı alabalığı 2,900 kg.lık.
    Tebrikler anlaşıldığı kadarıyla güzel bir gü olmuş.Ancaaak bizim Balli ne ara o organizasyona katıldı hiç haberim yok.Zaten cumartesi günü ben balığı yakaladığımda önce taşa taktığımı sanıp sonra çekme zevkini o yaşasın diye oltayı ona verdiğimde balığı daha görmeden buda pek küçükmüş yavv diyerek kıskançlık gösteriyordu en son bu halini hatırlıyorum. Demekki o ara katıldı size .Bizim balli 40 lara mı karışıyor nedir ???? :D:D:DAllah sonunu hayrede

17. eskina_man

eskina_man Murat

En İyi Avı:
    canlı bırakma yaptım, hala bekliyorum.
    Murat abi?? Nuri abim erdi mi ne? hem Erzurum'da hem boğazda?? bi eli sazanda bi eli izmarittte??

18. MALAKES

MALAKES selim

Favori Kamış:
    makaralı olta
    En İyi Avı:
    Aynalı sazan 2.80 kg
    Abi çok güzel bir av olmuş dünyanın bütün mutlulukları ve heyecanı ordaymış herhalde en kötü gününüz böyle olsun.Size ekibinize selam olsun benim canım abimide yanınızda istemeniz ayrıca güzel bir duygu onun adına bende teşekkür ederim .Sizi ve ekibinizi tortum gölüne davet ediyorum balli murat abi ve ben selim inşallah iştirak edersiniz.selamlar

19. balli

balli m.nuri akkaya

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    11,7 Kg. Aynalı sazan
    Senin neden haberin oldu ki, bundan da olsun. Daha neler var bilmediğin. 41 yıldır gözünün önündeyim hala kör-kör bakıp duruyorsun gubani. Allah senin sonunu hayreyleye.:(

Allah-allah, Seninle aynı anadan, aynı babadan mıyız.:confused: :eek:

20. stres_yapma

stres_yapma MURAT

Favori Kamış:
    Şamandralı olta
    En İyi Avı:
    Aynalı sazan 6,350 kg. lık. Gökkuşağı alabalığı 2,900 kg.lık.
    "ERDİ" mi ? yoksa "Ferdi" mi ? bilmem ama ne demişler."Şeyh uçmaz müridi uçurur" Öyle şeyler yazıyorsunuz ki Balliyi artık tanıyamıyorum:D