Merhabalar herkese . Pazar gününden aldığım gazla dün öğlen malzemeciye bir ziyaret yaptım ve eksik olan malzemeler ve gözüme takılan yeni sahtelere baktım eksik oldugunu düşündüğüm şeyleri aldım ve akşamı zor ettim . İşten sonra aynı avlağa gittim ve yeni aldığım Savage Gear Yüzen sahtesini ile daha 3. atışta bir turnayı kandırdım . Daha sonra yeni kaşıklarla atışlar vs sessiz geçti güneş battıktan sonra kamışların arasındaki açıklığa doğru zor bir atış yaptım kırmızı beyaz kaşıkla ve tam kamışlardan kurtulurken bir turna yapıştı kıyıya kadar getirdim suyun içinde gezerken videoya çekeceğim diye telefonla ugraştım o sırada kamışı havaya kaldırmışım kafa sudan çıkınca bir harekette kaşığı bana fırlattı ve geldiği yere geri döndü arkadaş bende toparlanıp evin yolunu tuttum yolda giderken gördüğüm atmacalar hali aynı yerde duruyorlardı az daha ileride de bir tilki gördüm kısa süreli olsada keyifli bir av oldu . Bundan sonra tek olduğumda video ile ugraşmayacağım . Av Yeri : Astana - Kazakistan Kamış : Shimano Alivio 240 Makina : DAM Quick AT Premium Misina : 0.20 Sufix ip Misine Stil : Spining Sahte : Döner kaşık , Wobler , Slikon Hava Durumu : Açık , Rüzgar yok , 26-30 Derece Saat : 19.30 - 21.30 Tarih : 8 Temmuz 2014 Yakalanan Balıklar : Turna
Teşekkürler . Teşekkürler , valla GoPro almadan herhalde cekemeyecegim güzel bir video Eyvallah roy birde video çekeydim iyi olacaktı telefonumu kafaya baglasam ne .
Astanayı özledim valla. en son 2009 da avlandım astanada. çok güzel boyutlarda turna ( şuka ) var. Doğası ve sakinligi harika...
Sağol abi bakalım bugün akşam iş çıkışına planlar yapıyorum inşallah trofe bir tane gelir artık . Sagolasin evet güzel shukalar var ama biraz uzaklara gitmek lazım 2009 da ki gibi yakın yerlede artık öyle trofeler zor . Teşekkürler benim genel avlarım bu şekilde oluyor zaten kısa ve öz idk Sağolun darısı başınıza mrsparkle