slm arkadaşlar foruma yani katıldım.ismim ahmet Tokat'ın Zile ilçesinde Boztepe barajı vardır.ilk balık sevdam barajın yeni yapıldığı yıllardı ben daha 8 yaşındaydım abim birgün balığa giderken bende abimin arkasından ağlayarak bende gelcem işte diyordum abimde geri dönüp kızıyodu gelme tehlikeli diye.fakat sonra dayanamadı hadi gel diye işaret yapınca uçarak yürüyordum sanki.neyse barajın kenarına geldikten sonra abim 5 adet dip oltasını eliyle ileriye doğru fırlattı(o zaman kamış olayı yoktu ve ellerimiz yara olurdu atarken)oltaları attıktan sonra solucan ımız az olduğu için abim solucan kazmaya gitti.benide tembihledi suya yaklaşma diye.o gittikten sonra bende çamurla oynuyordum (çocukluk işte )bir zaman sonra oltala bakarken birinin olmadığını farkettim yalnızca 4 olta görünüyodu beşincisine baktığımda suyun içindeydi ve hemen koşarak misineyi elime aldım olta boş gibiydi yavaş yavaş çekiyordum .balık kıyıya kadar kendisi geldiğinden misine boş gibi geliyodu kıyıya yaklaştığında suyun yüzüne çıktı kocaman bir balıktı .binbir güçlükle dışarı çıkardım ve sürükleyerek ileri bi mesafeye götürdüm. ama oltayı üstüne basmaktan mahvetmiştim.abimden korkuyodum kızacak diye abim bir süre sonra geldi ve oltanın halini görünce bağırmmaya başladı bende balık tuttuğumu söyledim abim balığı görünce çok sevindi neyse fazla uzatmıyayım o bnelık 14 kg kadardı.(köyde kantarda tarttı abim)arkadaşlar odur budur 30 yaşına geldim tüm sevdam balık avı oldu hala devam ediyo .buraya üye olunca paylaşmak istedim işte .....görüşmek üzere