sabah 8'de evden çıkıp avlağa doğru yola koyulduk. Hava kapalı olduğu için içimizde biraz şüphe vardı.(yağmur yağar mı diye) neyse avlağa vardık ve hemen hazırlıklara başladık. yemleme falan derken 1saat geçti herşey hazırdı artık ve yağmur çiselemeye başladı. Amcamla laf muhabbet yaparken başka avlaktan bahs geçti ve ne oldugunu anlamadan pılıyı pırtıyı toplayıp o avlağa doğru yoneldik. avlağa geldiğimizde. hemen malzemelerı indirip kurulmaya başladık. avlğın ufak oldugunu göz öne alarak 7-8 raket attım takımları attıktan tam 1 saat sonra ilk balığımız geldi
Gerçekden güzel sazan tebrik ederim. Daha ne olacak ki sazan bu istavrit deil kovayla tutulsun, bir tane olsun güzel olsun yeter.
Çok balık değil doru balık derim herzaman ben. Yanlız nazar değmesin takımlarınız çok profesyonel .Sazancı olmadığım için bu kadar detaya inmedim. Gönül vermek güzel. Tebrikler...
Salih Bey, Yemleme ve iğnede ne kullandınız sakıncası yoksa merakımızı gidersek.. Balık çok yakışıklı tebrikler..
Tebrikler, güzel bir av ve güzel bir sazan. Bundan sonraki avlarınızda daha büyüklerini de yakalayabilmenizi dilerim.
bu sazandan tek bir tane bile yeter...insanın sacını tarayasaı geliyo bakıp aynaya takımlarda oldukca guzel...devamını bekleriz..
Tebrikler Gerçektende gurur duyulacak türden bir balık yakalamışsınız. Ben bu konuda çok dertliyim istanbulda maalesef hala güzel bir avlak keşfedemedim. Büyükçekmece ve sazlı bosna'dan çok umutluyudum ama israil sazanı istilası altında her gidişimde yaklaşık 20 -25 tane israil sazanı alıyorum. En son Kemerburgaz maceramızda ise tam bir facia oldu. (Avlak ismi vermeye bende karşıyım ama siz abilerimden yardım istemekten başka çaremde kalmadı) Sazana hasret kaldım.