Teşekkür ederim Ozan kardeşim beğendiğine sevindim sağol. Selamlar... Ben teşekkür ederim Bahtiyar kardeşim beğendiğinize sevindim sağol. Selamlar... Teşekkür ederim Hüseyin kardeşim inşallah hep beraber yaşarız o zevki. Selamlar... Teşekkür ederim Adem1 kardeşim fırsat buldukça yazıyorum görüşmek üzre selamlar... Herşeyin mutlu sonla bittiği an Harika bir duygu Adanaya selamlar yeğenim. Te böle deyin canımı yeyin... Çok teşekkür ederim Zeki kardeşim sağol. Selamlar...
Abi bu nedir ya ellerin dert görmesin, hergünün bir önceki gününden daha güzel geçsin. brereketli ve daha güzel avlar diliyorum sağlıcakla kal. rasgele.
Teşekkür ederim yucelusta zahmetli oldu ama değerdi Selamlar... Teşekkür ederim Koral sağol....selamlar. Sağol barış kardeşim inşallah herkese nasip olur... selamlar. Duyduğum güzel cümlelerden çok teşekkür ederim Erdem kardeşim sağol. selamlar... Teşekkür ederim Kadem kardeşim kader de varsa ne gelir elden selamlar... Alt tarafı bir tane balık ama olaylar yaşadığımız hayatın içinden! Nasıl yaşıyorsak öyle aktarılmalı diye düşündüm. Bunu yaparken yazıya kendi ruhumu katarak harmanladım. Sizlerin beğenmesi benim için bir ödüldür Mustafa kardeşim sağolun. Selamlar... Teşekkür ederim Ümit kardeşim. Necmi ağabey ile tarzımız uyuyor Hem necmi ağabeye hem size Selamlar... Güzel yorum için teşekkürler Emrah kardeşim selamlar... İsmail kardeşim yukarıda bahsettiğim gibi yaşadığımız hayatın içinden kesitler bunlar. Nasıl yaşıyorsak öyle aktarılmalı diye düşünüyorum. İçine ruhumuzu yansıtarak bu işi yaparsak gerçekten zevkli oluyor. Tekrar görüşmek dileği ile selamlar... Teşekkür ederim Bilent Bey, İlk defa gittiğim bir yer ve değdi doğrusu yakında Meriç'e düşünüyorum kısmet tabi selamlar...
abi tek kelime ile harika bir rapor zevkle okudum paylaşım için ve tutulan trofe yayın için tebrikler
Teşekkür ederim ALİCO kardeşim. İnşallah hep birlikte güzel avlar yaparız. Güzel dileklerin için sağol...selamlar...
Hayır, hayır sonu böyle bitmemeliydi bu raporun... Son kare buzlukta 2 kapta yayın.. Raporun sonu ana habere bağlanmak için makaslanan yeşilçam filmi gibi olmamalıydı. Esas oğlanla (Talip ağabey) cansız yayın güzel bir masada buluşmalıydı şöyle.. Mutlu sonda gözlerimizden değil dudaklarımızdan aşağı dökülmeliydi yaşlar.. Devamı çevrilsin!