Arkadaşlar ilgi ve alakanız için çok teşekkür ederim. 4 zamanlı kısa şaft 9.8 Tohatsu aldım ilgili konu kapatılabilir saygılarımla.
Ben şişme bot almayı düşünüyorum..3,40 m ve 4 zamanlı 9,9 hp alıcam ama hiç bilgim yok..aklıma takılan bir konu var..arabayla motoru nasıl taşıyacam onu düşünüyorum..tofaş doğan S var bende.nasıl taşınır hiç bilgim yok..komik bir soru ooldu ama
Motordan ziyade botu nasıl taşımayı düşünüyorunuz? Motor zaten 40 kg civarlarında, 4 zamanlı motoru arabaya yerleştirmeniz çok zahmetli bir iş. Ya römork alıp şişik vaziyette motor da bota takılı olarak çekerek kullanacaksınız, yada 290 civarı bir bot ve 6-8 hp iki zamanlı motor kombinasyonu kullanacaksınız.
cevabınız için teşekkürler 4 zamanlı 9,9 hp fiyatlar 4,300 tl civarında 6 hp ise 2700 tl civarında.... 6 hp yeterli diyorsanız bunu tercih edebilirim... botu nasıl taşıcagım konusunda ise arabada şimdilik yok ama tavana aksesuar takılıyorya öyle taşınmaz mı acaba...millet kano vs bağlıyor ama bot bağlanmaz mı...arabaya öyle bişey taktırırım birde quicksilver 3,10 sport modeli var mesela hoşuma gitti oda olabilir... quicksilver 3,10 + 6 hp mercury 4 zamanlı = 5,200 tl civarında yapıyor..sizce yazın ege koylarında yetmez mi acaba..
Düşük hp'lerde ''iki zamanlı olarak , Evınrude ETEC 15 hp' yi , şiddetle tavsiye ederim , yalnız bildiğim kadarı ile ülkemizde satışa sunulmamıştı ! Lütfen verdiğim linkteki video bölümüne bir göz atın. !. Uploaded with ImageShack.us http://translate.google.com.tr/tran...rude+etec15+hp&hl=tr&rlz=1W1ADSA_tr&prmd=ivns