sabah 3.5 ta yine yalnız yollara düştüm,5 gibi sanırım suya girdim .. balık lar herzamanki gibi en fazla 2-3 m de ,baskın+sesli agoşonla vuruldu.. 2 kefal haricinde av sayı ve ebat açısından geçen haftanın aynısı oldu ,gerçekten bende çok şaşırdım haftaya inş görüşmek üzere :wink:
tebrikler serkan yeni zıpkıncımız oldu desene. ya söyle sen balıklara da biraz da misina ve iğnelere yaklaşsınlar canım .. rastgele ..
Yakismis Sercan... Bu konularda senden daha fazlasini istiyoruz. Bilgi! Avi nasil gordun , nasil vurdun , duygularin, cevre, karsilastigin zorluklar, cozumlerin. Zipkinci kardeslerimiz "iste budur" diyorlar sanki ser verip sir vermiyorlar. Hadi biraz daha dokulelim... Bizi avina ortak et... Buyuk levrek mukemmel gorunuyor. Dahasina rastgele guzel dostum...
av tekniğim "baskın avı" olup genelde 0-3,4 metrelerede yapılır ,levreklerin hepsi 1m suda vuruldu,çupralar ise 2-3 m de yatıp ,balığın ilgisini kendime çekip menzilime girinceye kadar bekliyerek vuruyorum..levrekler için en önemli unsur çoooooook sessiz olmak ,bulabilinien hernesneyi kalkan olarak kullanıp ,saklanarak ilerlemek ,ve levreği bulup aklamak,levrek sabah ın en erken saatlerinde 30 cm sularda dolaşır ,boyu kilosu hiç önemli deyil ,ve osaatlerde karnı çok aç olduğu için iyi saklanmışsanınz sizi yemek ister gibi üstünüze korkusuzca gelir ve büyük ihtimal bu sonu olur,,tabi her şey bu kadar kolay deyil ,100 lerce dalış ,100 lerce levrek çupra kaçırılması gerekiyo,ve benim gibi şanslıysanınz yaptığınız av tekniğini en iyi uygulayan kişilerden görerek öğrenmek çok ii oluyor,saygılar ,restgele hepinize...