Emrah kardeşim, Bunları nasıl aldın yok mu hikayesi?? Sadece balıklarını gösterme bize, av gününü hazırlıklarını, çevreyi, gördüğün ilginç noktaları, kullandığın takımları, yemleri, balığın ilk vuruşunu, senin heyecanını nasıl kıyıladığını anlat ve yaşat bizeki işte o zaman raporun rapor olsun.. Daha güzel anlatımlı raporlarını ve balıklarını bekliyoruz, tebrikler..
Anlayamadığım konu, bunlar imrahorda mı yoksa kapulukayada mı tutuldu. Ayrıca imrahorda böyle bir göl varmı?
İmrahor'da böyle 4 tane gölet var. Mühye Köyününü hemen yanında. Ben lisedeyken(6 sene önceden bahsediyorum) arkadaşlarım buradan kadife tuttuklarını anlatır dururlardı da gitmek bir türlü nasip olmadı. Çankaya belediyesi seçim öncesi buraları mesire yeri yapacağını vaat etmişti, bakalım olacak mı?
Merhabalar, yaklaşık 22 yıl önce evden gizli gizli kaçar imrahora balık tutmaya giderdim, eskiden 8-9 adet göl vardı hatırladığım kadarıyla isimleri tabanca gölü, büyük göl, mavi göl, vs isimler, herneyse şu anda ise gördüğüm kadarıyla imrahorda tekrar su birikintileri oluşmuş öncelikle şunu söyleyim orada balık tutan arkadaşlar tuttukları balıkları yemezler ve tekrar bırakırlar ise kendi sağlıkları açısından sağlıklı olacaktır; artık bataklık olmuş durumda olan imrahor ayrıca tuğla fabrikalarının pislikleri cabası her türlü hastalık vardır. Saygılar
Merhaba, Tebrikler güzel hatta imrahor için süper av. Bende geçen hafta resimdeki göleti denedim fakat birşey alamadım.
Selam emrah abicim turnalar güzelmiş yalnız suyu temiz mi orası hakkında bişeyler söylüyorlardı kirli felan ama şimdi nasıl bilmiyorum
Geçen sene kayınpederle az gitmedik imrahora, beraberken sadece 1 tane turna alabilmiştik, yaz sonuna doğru iyice verimsizleşmişti İmrahor, şimdilerde iyiyse tekrar gitmek lazım aslında Hem çok çok yakınız... Tebrikler
bu bizim bildiğimiz ankara çevre yolu otobanının arkasında kalan imrahor mu yaw bir zamanalr çamur göletleriydi kaç kişi boğularak öldü o zamanalr.. Şimdi balık tutuluyor demek hem turna, fotograflara bakılırsa balıklar çok diri, suda temiz görünüyor, o zaman eski bir avlağı yeniden keşfettik .yıllardır belkide kimse gitmiyor tebrikler.
Yeri yakın olan ve başkasından duyan çok kişi gelir, bazıları ise sadece gümüş için gelir, ağ gerip tamamını katledenler vardı geçen senelerde, yalnız bu sene hiç gitmedim, göletler ufak ve göletler arası su transferi yapıldığı için sirkülasyon oluyor, çevredeki tuğla fabrikalarının oluşturduğu çevre kirliliği var, yalnız balıklardan zehirlenmedik henüz , oltadaki gümüşlerinize saldırıp iğneye takılan bol miktadda kaplumbağa bulunur ayrıca
abı turnaları tutumussun ama o golun ısmı nedır detaylı bı acıklama yokmu bızahmet lutfen adres neresı orası
emrahkaya abıcım kırlı olan goller var ama benım avladıgım gol ıcılır derecede temız bırde ag gerenler olmasa cok ıdeal bır avlak bolgesı bu pazr gıtcem yıne ınsallah yakaalrsam sızınle tekrar paylasıcam