bir ayı aşkın süredir ava gitmiyordum.havanın güzel olmasını fırsat bilerek yeni aldığım lrf silikon yemleri denemek amacıyla avlağıma doğru yola çıktım.balıktan yana umudum yoktu ama maksat spor olsun bir adet küçük levrek saldıktan 5 dakika sonra ağbiside geldi.okuma luremania 185cm 3-12 atarlı kamışımın ucu bu sene ilk defa bukadar zorlanıyordu.nihayet bu sene ilk defa limit üstü bir testere geliyor derken kıyıya 3-4 metre kala balık kendini kurtardı bizde tatlı su levrek sezonunu böylece sonlandırmış olduk. http://www.youtube.com/watch?v=bc-We9T-5GM&feature=youtu.be
2.kez sıfır çekmişiz.aferin beklemiyoruz umurumdada değil ama en azından bir modoratör paylaşım yapmışsın diye bir mesaj atar sanırım sitedeki modlar'da izinde birde bakıyorum sarıkanat raporları var bu balıklar 20 cm.altı lüfer'se alıkonulması tebliğe aykırı değilmi?
Kemal, gönlündekilere rastgelsin kardeş. İlgi konusu: nasıl desem biraz çetrefilli bir konu bu. Üyeler arası diyaloğu arttırmak lazım, yoksa bakılıp geçiliyor konulara. Mesela sizin 20 cm. altı lüfer yorumunuz ilgili konuların altında olmalıydı değil mi? Ama işte öyle görünüyor ki bakıp geçmişsin. Konuyu burada gündem etmen birşeyi değiştirmiyor. Nerede hangi paylaşımdaydı bu dedikleriniz doğrusu ben bir şey görmedim ama şimdi merak ettim mesela.
Sağol Nuri ağbi.Deniz av raporlarına göz atarsan göreceksin.Aslında sarı kanat avı olarak açılan raporlarda tutulan balıkların boyunu gösteren bir mezura-metre olmadığından konulara yorumda bulunmadım.17-20 cm sarıkanat 21-30 cm lüfer olarak adlandırlıyor bildiğim kadarıyla.tutulan balık 20 cm.se tebliğe uygun 17 cm.se uygun olmuyor sanırım. Açılan konulara üyeler yorum yapmaya üşenebilir,kardeşim ben sadece trofe avlara yorum yazarım öyle iki tane ufak balık için klavye başında uğraşamam der benim için sorun değil.Ama benim için açılan her ropor eften püften bile olsa foruma bir katkıdır en azından bir modoratör iki satır cevap yazmalı diye düşünüyorum.