9 Mayıs 2009-Gölbaşı Turna Avı

Konu, 'İç sularımızdan (Tatlısu) Güncel Av Raporları' kısmında TheCloUd_Bursa16 tarafından paylaşıldı.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. TheCloUd_Bursa16

TheCloUd_Bursa16 Özkan küçüK

Favori Kamış:
    Remixon KING 50
    En İyi Avı:
    Turna 8 kg, 8 kg SazaN
    herkese merhaba:)

yer:Gölbaşı(taş duvar)
    yem:Beyaz-yeşil silikon(mister twister)
    tarih:9 mayıs 2009
    saat:17.00-19.00
    balık sayısı:4
    ekip:ben, babam, ali abi

avımıza 9 mayıs 2009 cumartesi günü saat 15:00 civarlarında başladık..gölün çevresi haftasonu olması ve denetimlerin azalması(gölde şu anda av yasağı bulunmakta) sebebi ile göl çok kalabalıktı..her 10 metrede bir balıkçı bulunmaktaydı ve olta atmak için bayağ bi bekledik..havanın o gün güneşli olması da epey işimize yaradı..yem olarak çeşitli sasiler, rapalalar, meppsler, kaşıklar ve silikonlar kullanmamıza rağmen ilk balık babamın kullandığı beyaz mister twister silikondan geldi...babamın yakaladığı balıktan 10 dk sonra bende sezonun ilk turnasını aldım..5 dk aradan sonra 1 metre kıyıya attığım balığı ağzından iğnelerin çıkması ile balığı karadan suya kaçırdım ve 2 balık daha yakaladıktan sonra yakaladıklarımızın bize yeteceğini düşünerek avımızı 19:eek:o gibi sonlandırdık

yılın ilk balığı...
    bunlarda diğerleri:)

2. korni

korni koral

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    55 kg trakya kıvırcığı
    özkan avın ve paylaşımın çok güzel ama ufak tefek problemler var yönetici arkadaşlar açıklamayı yapar...

3. simendifer

simendifer Sennur

Av yapılması 2/2 nolu tebliğde tamamen yasaklanmış olan bir bölgede avlanmış olduğunuzdan, konu kilitlenmiştir.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.