Necmi abi raporların beni herzaman gülümsetti çogüzel ve değişikbir rapor olmuş elllerine sağlık tebrik ederim abi
"Güzel olan ne, değişik olan neydi?" diyecek olanlara. Tarih ? : bu yaz Yer ?: yazlığın önü Yem ? : yosun solucanı Misina?: 0,33 Ayaklar?: 0,28 İğne ?: 1522 5no Takım?: 2 li çatal Kurşun?: 50 gr Model?: gezerli Kamış?: dandik idare eder Makine?: kaynanamın hediyesi Balık?: mırmır Kaç tane ?: 9 Nerden?: kıyıdan Süre?: yarım saatte Zaman?: sabaha karşı Ne yaptınız?: sadece yedik Güzel miydi?: güzel Neden tuttun?: eşim istedi Neden mırmır?: mırmır giren eve dırdır girmez Başkaları gördü mü?: bilmiyorum Pişman mısın?: hayır Bir daha yapacak mısın?: ilk fırsatta Neden böyle bir rapor?: değişiklik olsun diye Raporu neden geç yazdın?: şimdi aklıma geldi Hadi git işine be!... : eyvallah.. Necmi abim harikasınız, selamlar.
Tekrar heyifle okudum, Son dönemlerde birde yeni bir av raporu şekli türedi sitede, Konu başlığı : cumartesi günü bilmem nere avı BİTTİ
Necmi abi tek kelimeyle harikasın öldüm walla gülmekten. zaten tv deki videoları tekrar tekrar sıkılmadan seyrediyorum. Avın daim olsun abicim.
Teşekkürler... Çok teşekkürler.. Çok teşekkürler.. Teşekkürler.. Gülmek yasak.. Selamlar.. Teşekkürler.. Boş gülme Sanada rastgele.. Teşekkürler..
Necmi abi harika bir rapor şekli olmuş üstelikte özgün ve benzeri yok çok güldüm.Eski siyah-beyaz yıllardaki gırgır süpürge reklamını hatırladım Bandırma'da ne zaman ağırlayacağız seni bakalım ben asıl o günü bekliyorum sabırsızlıkla,umarım boş bir günüme denk gelirse tabii
Necmi hocam seni ilk Yaban Tv'de izledim, ve senin videolarına doyum olmuyor gerçektende. Yemli olarak pek balık tutmadığım için senden bilgi edindim. Videolarının devamını dilerim... Saygılarımla.
Biraz geç kalmış bir açıklama olacak ama sevgili Necmi abi, muhtemelen balli abimiz Kayseri'de uzun zaman benimle av yapmış olan ekibimizden Mustafa abiye benzetmiş olmalı seni, ki açıkçası bende benzetmiyor değilim Kayseri'ye de her daim davetlisin abi, hürmetler..
Teşekkürler.. Teşekkürler.. Aslıhan teşekkürler..Maksat gırgır olsun.. Bandırma da yakında küçük bir organizasyon yapacağız.Mustafa yla konuştuk.Selamlar.. Teşekkürler..Herkez beni ona benzetiyor.. Artık rahatsız olmaya başladım.. Gıcık herifin teki.. Rıfat çok benziyor.. İnşallah Kayseri ye geliriz..Selamlar..