hyırlı akşamlar arkadaşlar ben yedi göller ve abantta av yasakları ne durumda merak ediyorum bilgisi olan arkadaşlar beni aydınlatırsa çok memnun olucam şimdiden teşekkürler
Suat kardeşim av yasağı bulunan göl ve göletler sirküler Ek-1 de yazılı http://rega.basbakanlik.gov.tr/main...sbakanlik.gov.tr/eskiler/2007/10/20071019.htm
SEDAT ABİ VERDİĞİN LİNTE BİR ŞEY ÇIKMADI 15 GÜN SONRA ORALARA GİTMEYİ PLANLIYORUZ ABANT YASAK DEMİŞLERDİ DAHA ÖNCELERİ AVLANMIŞLIĞIM VAR AMA DĞİŞEN BİŞEY VARMI ACACBA ONU MERAK ETTİM YANİ HALA ABANT YASAKMI İLGİNE TEŞEKKÜR EDERİM
Linki düzelttim, tekrar bak. En altta Tebliğler-amatör balıkçılık kısmını aç. Bence değişen birşey yok, yasaklar devam ediyor. Ben de 29 ekim tatilinde sünnet gölü kıyısındaydım 3 gün kaldım yasak nedeniyle olta atamadım.
TAMAM ABİ ŞİMDİ BAKTIM ABANT YASAKLARDA YEDİ GÖLLER DEĞİL SÜNNET GÖLÜNE GİTTİN DEMEK ÖZELİNE BİŞEY YOLLUYCAM BAKASIN SAOL
Suat yanlış yorumlamışsın, yedi göller de yasak içinde orada sayılan göller yedigöllere dahil göller.
suat kardeş yasak olsada sana özel açtırırız yalnız gelirken yanında çok miktarda odun getirmen lazım gerçi daha önceki senelerden bilirsin orayı