Arkadaşlar bu sene ABANT GÖLÜ olta balıkcılıgına yasaklanmıs durumdadır daha once gole atılan ve buyuk bır hızla cogalan tincalar( kadife - hollanda sarısı-sümüklü balık ) abantıcusları tehdıt ettıgınden bu sene bazı unıversıteler golde calışma yapıp bu balılkların cogalmasını engellemeye calısacaklarmış. inşallah iyi olurda abantta eski günlerine döner.
bolu mıllı parklar mudurluğunden almış olduğum bılgıye gore isteyen arayabılır 0374 215 36 13 36/2 abant yasak değildi 37/2 yeni sirküler ile yasaklanmış(özel avlanma izni de verilmiyormuş) bolulu arkadasın da bahsettiği gibi hollandalılara savaş açmışlar benim daha cok merak ettiğim ÖZEL AVLANMA İZNİYDİ onu da gidermiş olduk özel avlanma izni=10 türkiş lira avlanıcak yerin bağlı olduğu mıllı parklara 10 lira yatırıp avlanabılıyorsun yalnız bolu abant için şu an izin yok İncegöl, Küçükgöl, Nazlıgöl, Sazlıgöl, Seringöl, Sülüklü Yedigöller Büyükgöl, Deringöl (özel avlanma izni hariç) bu bolgede bahsedilen izin var
. yazık olmuş buyuk bi sabırsızlıkla bekliyordum ikisene evvelavlanmıştık alabalık tutmuştum ilk defa neyse sanaye kısmet olursa