Acemilik affınıza sığınıyorum arkadaşlar acemiyiz idare edin saolun eksik olmayın düzeltebildim sanıyorum
duygulandım şimdi arkadaşlar sayenizde adaptasyon sorunu yaşamıycam galiba valla gelir gelmez yağmura yakalandık eksik olmayın bu nca güzel insan bırakıpta nereye gidilir allah aşkına
ofluya oflu kardeşim valla şahsına münhasır bir adam olduğun belli oldu seni tanımaktan dahada doğrusu hepinizi tanımaktan mutluluk duydum oflunun imzasına ayar oldum valla 25 gramlık krşunla sarayburnunda kaos he helal sana
metin hocam şu imza ayarları işini biraz daha kurcala.. yapacağından eminim.. mavi sana yakışacak gibi..)
Abi şu teknolojiyi oldum olası sevmem zaten çapariyide sevmem bide suni yemle balık avlamayı sevmem bu akşamlık bu kadarla kifayet edelim yarın tekrar bi gözden geçiririz saolasın (zaten balıktan yine bu akşam elimiz boş döndük ama kimseye söyleme)
aramızda kalsın da dünde boş geldik bir önceki günde numunelik bir çinekop birde yolunu şaşıran iri bir mezgit geldi senin anlıycağaın istanbul bu aralar balık vermiyor zaten balık olsa ilk alan biz olcaz saolasın arda kardeş
abi işin püf noktası orası ya şap-ka-lı-sız. çıkmam valla dikkatine hayran kaldım sende saol hoşbulduk
Bakıyorum gece gece balıkcı arkadaşlarımız Hoşgeldin partisinde ARamıza hoşgeldiniz .Balığa gitmeden önce : ) sizlere ve kendime Rastgele diyoruz .