Arkadaşlar Merhaba, Hayatta En çok Zevk Aldiğim şey Olta Balikciliği Ve Doğayla Başbaşa Kalmak. Siteyi Gezerken Ve Forumdaki Yazilari Okurken Dedimki Kendi Kendime "işte Benim Gibi Düşünen Ve Doğaya önem Veren Insanlar " Varlarmiş Ordalarmiş Bunun üzerine üye Oldum Ve Araniza Katildim. Onüç Ondört Yaşlarinda Iken çubuk Baraşinin Kenarinda Bulduğum Bir Parça Misina Ve Bir Plastik Yemle Ilk Baliğimi Yakaladim Diye Söylüyorum Ama Aslinda O Gün Ben Zokayi Yutmuşum. Bunun Farkina Daha Yeni Variyorum Bir çok Amatör Balikçi Gibi. Geleçekte Güzel şeyler Paylaşacağimiza Inaniyorum.
Onüç Ondört Yaşlarinda Iken çubuk Baraşinin Kenarinda Bulduğum Bir Parça Misina Ve Bir Plastik Yemle Ilk Baliğimi Yakaladim Diye Söylüyorum Ama Aslinda O Gün Ben Zokayi Yutmuşum. Bunun Farkina Daha Yeni Variyorum Bir çok Amatör Balikçi Gibi. Geleçekte Güzel şeyler Paylaşacağimiza Inaniyorum.[/QUOTE] Aramıza hosgeldiniz. o gün bu gün kim kimi yakaladı bakalım... keyifli paylaşımlar.. eline balığın pulu bulaştımı yandın dostum, biz hala o pul ve kokunun izinden gidiyoruz.... tekrar hoşgeldin....