Arkadaşlar, Merhaba, öncelikle herkese rastgelsin. Aranıza yeni katılan bir çaylak olarak kıyıdan kamış ile avlanmayı düşünüyorum. Internette biraz araştırma yapınca çok çeşitli malzemeler olduğunu gördüm. Açıkçası kafam karıştı. Bu iş için başlangıç olarak 150 YTL civarında para ayırmayı düşünüyorum. Tavsiye edebileceğiniz markalar ve donanımlar nelerdir? (Uzakdoğu markalar olmasa iyi olur. Yardımlarınız için çok teşekkürler.
http://www.albashop.com.tr/asp/show_stock.asp?product=MK ERO 10 buyur kardeş o kadar para ya neler yaparım bu makinada alttaki kamışta seni götürür
Aramiza Hoş Geldin Arkadaşim Tatli SuDami Kullanacasin Belirtmemişsin Ama Ben Sana Tatli Suda Kullanabileceğin Makine Tavsiyesinde Bulunayim.banax Sx2000 Modelini Tavsitye Ederim çok Sağlam Makine Ve Kamiş Olarak Da Alba Star In 2788 Marlion350 Sini Tavsiye Dederim Kalitelide Bir Misine Aldimiydi 10 Numara Takimin Olur.hayirli Avlar
150 YTL ye gerçekten güzel bir takım,takım çantası ve sana uzun bir zaman yeterli olacak malzemeleri bile alabilirsin.Aramıza hoş geldin.Ama acemi olduğun için söylüyorum bir bilenle git malzemeciye.Bende acemi iken işime yaramayan o kadar çok şey almışım ki.VErimli bir alış veriş için muhakkak işi bilenden yardım iste.
öncelikle hoşgeldin arkadaşım.deniz ya da tatli su... derim ki ilk olarak çok yatırım yapma. mevsim kış, çok ucuza kaçmadan basit bir kamış ve makina ile yağmurluk,lamba,yedek misina,iğne ve kurşun(hazır takım alma,evde bağla yedek takım oluştur)...yeterli...sonrası deniz,sen ve balıklar şimdi biraz fazla genel oldu ama ... zihninde çizeceğin ilk resim açısından yol gösterir bence...yani dünyanin en keyifli saatlerini geçireceğin bir mevzuya giriyorsun...araya marka engeli koymadan balıklama atla....iş daha profesyonelleşince bütçeyi arttırırsın... rastgele
O kadarlık bir bütçe ayırdınsa ben sana Banax poseidon 5400 NF surf makine ve alba 2787 4.20 metre 100-250 gr atarlı carbon surf kamışı öneririm.
Cormoran Kamış ve Makine Arkadaşlar, Herkese merhaba. Öncelikle değerli tavsiyeleriniz için teşekkür ederim. Uzun bir araştırmadan sonra Cormoran Tele 120 / 3.30 mt Greyhound, 60-120 gr atarlı kamış ve Cormoran Sinus BR-XL 5Pİ makineyi dün aldım. Takımla ilgili yorumlarınızı alabilir miyim? Daha önce kullanan arkadaşlarımız var mı? Artı ve eksi yönleri nelerdir?