Önderciğim, hayırlı tezkereler olur inşallah. Bak yine abla duası almışsın, ilk gidişindeki gibi. Bekliyoruz, haydi güle-güle git, güle-güle gel abicim.
Bizde seni bekliyoruz Arada bir sahile doğru in,bu taraflara gel,korkma aç ve balıksız bırakmayız seni.
Gürol abi, sen misin gurban? "gelemem ben, gidemem ben. her güzele meyil veremem ben." Nejat abime (nejat vardar) bir sorsan, balli gelsin mi diye.
Maşallah bu boy, bu pos, bu yakışık bu caka, bu endam, bu karizma kimde var abicim. Sitemizin tek lengeri foter şapkası da Sende, daha ne olsun? Sorun lütfen, Nejat abim ne derse o.
Gürol abi Nuri oraya gelirse denizden sazan tutmaya kalkar Tortum'da lüferi götüren o Ondan herşey beklenir.Bırak yerinde kalsın.Zaten ordan okuyup üfleyip ortalığı kurutuyor, organizasyonları dağıtıyor, aman aman...
Ben sitelere girmeyeli desenize Tortum'ada deniz götürmüşler.Bende bu sene niye lüfer tutamadım diye merak ediyordum.Aslında onun isminide ballı olarak değiştirmek gerek.
Vallaha bu sitenin çok özel ve de güzel insanlarından birisin.Ah eskisi gibi olsaydım demekki sabahlara kadar sohbetler devam ederdi.Nerde o eski günler. Ama dedikodulara göre bir ah çekince organizasyonlar çöküyormuş. Neyse konuyuda dağıttık bu arada.
İzmir geldim geleli kendime gelemedim 5 gundur hastanne de yatıyordum anca kendimi topladım zor şey askerlik Allah dayanma gücü veriyor