merhaba arkadaslar. ben izmir karaburun doğumlu,deniz aşıgı biriyim.bu zamana kadar balık ive deniz ile ilgim yemek ve yüzmek şeklinde olmuştu. artık bir karaburunlu olarak olaya el atmam gerektiğini hissettim. malum calışan kişiler olarak hele internet ortamında ise işiniz araştırma için bol vakit oluyor.bu siteyi öyle buldum. ben acemiyim 3-5 küçük balık tutmuşluğum var. sizden olta balıkcığına nasıl baslanır konusunda fikir ve desteginizi sunmanız.yani bi acemi için örnegin bi olta yapmak,standart malzemeler,vs.not:kamış ile değil olta yani elimle balık avlamak istiyorum.karaburunu bilenler bilir;melanur,çupra,kefal,mercan,saragoz,sarpa bunlar avlanır.bunlar için baska baska oltalara mı ihtiyacım var acep? yani ava giderken kac cesit olta almalıyım?şimdiden tesekkür ederim.
Aramıza hoşgeldin Sana arkadaşlar yardımcı olucaklardır ama istersen forumu gezip özellikle olta malzemeleri konu başlığında sana çok yardımcı olucak bilgiler bulabilirsin . Rasgele diyelim sanada .umarım kalıcı olursun..
Merhaba, hoşgeldiniz... Forum içerisinde zamanla ihtiyacınız olan bilgileri bulacaksınız. Foru kuralları gereği imza ayarlarınızı düzenlemeniz gerekmekte, imza bölümüne isminizi, doğum yılınızı, bulunduğunuz şehir ve kan grubunuzu yazmanız yeterli. İmza ayarlarınızı aşağıdaki linki kullanarak yapabilirsiniz : http://www.balikavi.net/forum/profile.php?do=editsignature
cok tesekkür ederim arkadaslar.balık insanı hem kendiyle hem diğer insanlarla mest ediyor.umarım şansınız hep yaver gider.
Sevgili Alper ,madem çok acemisin amatör balıkçılıkta sirkülerden haberin varmı acaba ? Şayet bilmiyorsan bi göz at istersen, TIKLA