selamlar,iyi bir av olmuş, tebrikler. ben ankara da yasıyorum. arkadasla bu hafta sonu ıcın antalya taraflarına gelecektık. at-çek yapabılecegımız yerler hakkında bıze yardımcı olabılırmısınız.gunu bırlık gelecez ,1 gun kalıp gıdecegız. özelden de mesaj yazabılırsınız. yardımlarınız ıcın tesekkurler.
teşekkürler, az önce afiyet oldu Haziran'da yaz tatiline girdiğim gün köpekbalığı çekeceğim hele bir gelin de bakalım, yardımcı oluruz. özele yaz ama bu hafta sonu deniz berbat. daha iyisi senin olsun, teşekkürler daha iyisi senin olsun, teşekkürler yarıyıl tatilinde o kadar çok işim var ki, arada vakit buluabililirsem, bulunca deniz ve hava şartları müsait olursa gideceği balığa.Birşeyler verirse Deniz Ana, gösteririz buradan
Böyle bir balığı kıyıya çekebilmeniz bile acemi olmadığınızın göstergesi. Bence kendinize haksızlık etmeyin.
At-çek avcılığında daha yeniyim ,3-4 aydır at-çek yapıyorum, daha çok yolumuz var. Teşşekkürler, daha iyilerini senin olsun hediyeyi dün akşam yedik
Başlık: "Acemi Şansı 4" Ya bizimle kafa buluyorsun. Ya çok alcak gönüllüsün. Ya hergün av yapıyorsun. Acemi şansı 1, 2, 3 olur da 4 olmaz be hocam. Nedir bu böyle 4 kez oluyorsa artık orda acemilikten söz edilemez. Siz ustalığa doğru adım atmışsınız bence. Çok güzel balık, tebrik ederim. Rastgelsin...
Daha birkaç aydır at-çek yapıyorum. Balık avına sık çıkıyorum. Arada sırada tutabildiklerimi de yayınlıyorum. Daha bu konuda gidecek çok yolum var. Tuttuğum üç-beş balıkla usta olunmaz, hala acemiyim.
Rover 128 sahte ile Nippon Ghost misina 0.30 mm. kullandım ama balığı benim misina bayağı kalın. Balığı misina ile çekmiyoruz, kalama kullanarak çekiyoruz. o yüzden misina pek önemli değil. İnce ortalama bir misina herzaman iş görür
avlarınız çok güzel hocam gerçekten.ben de alanyadayım.bu sabah ben de gittim ama dip oltasında balondan başka bişey çıkmadı.bugün at çek deneyeyim dedim gelen giden yok.nasipse sizinle bir gün balığa gitmek isterim.
Ben mahmutlardayım. Bu avlar ayda yılda zar zor yakaladığım balıklar. Birlikte gitmek için önceden birbirini tanımak gerekmez mi?
tabi haklısınız.sizinle tanışmak isterim hocam.Yolunuz düşerse hacetteki Anadolu Can Hastanesindeyim(eski can hastanesi)