Ertuğrul Bey tebrik ederim,çok güzel bir levrek yakalamışsınız.Acemilik filan kalmamış bence,her zaman rastgelsin.
bravo ertuğrul bey..çok güzel bir levrek almışsınız.acemi derken neyin acemisi olduğunuzu anlayamıyom.balıkçılığın değil herhalde.tebrikler avlarınız daim olsun insaallah...
Seninki kadar olmasa da idare eder. Devamı için uğraşıyoruz. Ne oldu sen gelmedin oralara? Öğreniyoruz avlamayı, 10-15 kere gidip ancak arada bir alıyoruz böyle balığı. At-çek in acemisiyim. Usta adam gider tutar. ben defalarca gidip bir kere tutuyorum.reeling
Tebrik ederim çok güzel bir av. Bu ara sende acemiysen demekki ben minayı çamaşır ipi sanacak kadar acamiyim
Tebrikler Ertuğrul Bey...Kerata sizi biraz yormuş ama, siz çabanızla levreği pes ettirmişsiniz.Başarılarınızı allah daim etsin inşaallah.Açıklamanız bizlere yol gösterici nitelikte olmuş.Bilgiler paylaşıldıça güzeldirler ya ,siz onu zaten yakışır şekilde yapmışsınız.Sağlıklı,mutlu, huzurlu ve bereketli trofe balıklarınızın devamını dilerim.Bursa'dan kucak dolusu selamlar.Şen kalın inşaallah Ertuğrul bey...
Kıskanılacak bir levrek, ben kıskandım. Çok güzel bir anlatım Acemi şansı 1 - 2 - 3 - 4 - 4,5 ve nihayet 5 Biz birde takıldık, ikiye geçemedik hala (dal kıpırdamıyo buralarda) Haftaya bende şansımı deneyecem bu gazla. Tebrikler ve rastgelsin Acemi şansı 6 yı bekliyorum
Hayatımda şimdiye dek yakaladığım Levrek sayısı bununla birlikte 4. Biri yemli takımla, at-çek ile 3 tane. Eee tabi ki acemiyim. Öğreniyoruz hala.... Bende beğendim , tadı da güzeldi. Teşekkürler, daha iyileri sana gelsin Ben kendim acemiyim. Hava basıncı konusunda duyduklarımı da katmak istedim. 1010- ile 1020 HpA arası balık avı için en uygun hava basıncıymış. 1013 ise en ideali imiş. Levrekler havyarla uğraşıyorlarmış, ondan yemiyorlarmış. Hele bir kurtulsunlar havyardan seyreyle sen denizlerde cümbüşü. O esnada sıralarsın sen de