Acemi surfscu malzememeciyi zengin edermiş: yani nese umarım zenginlen, isyanımın sebebi bu makinayı pazarlıkla 180 tl ye almam bideeeee pazarlıkla,, ekssiklik bendemiş demekki pazarlık etmesini bilmyomuşşum ok by makinada şu merak edene : spro ıncognıto pro 6000 sw samimi bildiğim insandan aldım (dipnot)
valla abim samimi bildiğin bir dostun ise sana 30 tl borcu var haberin olsun ) en fazla 150 olması lazım geçenlerde internette görmüştüm
hayırlı olsun ama yeteri kadar samimi değilmişsiniz galiba.nette fiyatları bi araştırıp öyle alışverinizi yapın bence.http://www.mcavmarketi.com/Urun/SPRO-INCOGNITO-PRO-6000-SW-MAKINA-pmu3025.html veya http://www.avfoni.com/zz/urunler,Urun_Detaylari/693-SPRO_Incognito_Pro_6.000_SW_Olta_Makinasi.html
fark 20 lira,sanal mağazada 160, dükkanda 180.... 50 liralık makineyi 150 liraya kakalar. eyvallah adamı silersin.Dükkancının internet fiyatına mal satma gibi bir mecburiyeti yoktur.YÜZDE ONLUK-YİRMİLİK bir fark olması gayet normal. Mademki samimi bir arkadaşın,yirmi lira fazla verirsin o kazansın dersin.Her gittiğinde içecek çayın,sohbetin,alacak tiyon,bilgin olur.Olaya bide bu boyuttan bak derim.
İnternet fiyatları genelde dükkanlardan pahalı olur. Yani internette 150 ise dükkanda 120-130 a alabilirsin. Bence samimi bildiğin bir insan bunu yapmaz.
fatih bey size hak vermemek mümkün değil. böyle durumlarda üçe beşe bakılmaz. tavsiye isteyip o insana güvenip mal alıyorsan malda sorun olmadığı sürece herşey sağlıklı birşekilde devam eder. zannederim serkan bey samimi olduğunuz için sizlere daha ekonomik bir fiyat verebilirdi demek istedi. burada esnafın vicdanına bağlı herşey. güzel bir makina güle güle kullanın drag gücünü ve tam ağırlığını bulamadım. o bilgileride verirseniz fikir edinmek isterim.
ben şimdiye kadar mağazadan aldığım ürünlerin hiçbirisi netten daha pahalı değildi.yani nihayetinda nette bu işi karla yapıyolar.samimi olduğum mağazacıya kesinlikle benden kar alma veya zararına sat da demedim .hatta karınıda yapsın nihayetinde adamın kirası var ve ticaret yapıyo.ha çayımıda içerim.
aynen öle hocam,sitem ettiği şahısta benim , onca kurşunu iğneyi artı kullanmadığım kamışı hediye olaraarak veripte,, yeni aldığım makinayı aldığım fiyata verip bi gün sonrada arkadaşın alkol masasındda gaza gelipte üni ağzıyla bana attığı msj dı yukarda yazdığımcyrr