Arkadaşlar yeni başladım balık tutma işine.BOLU'da oturuyorum.Arkadaşla macera olsun diye sürekli gitmeyi düşünüyoruz.Kamp kurma mangal, ateş falan.Alabalık tutmanın zor ve heycanlı bi iş olduğunu öğrendim.Her tarafta sazan vb.. göl balıkları var.ama ben alabalık tutmak istiyorum.Bunun için sizden tavsiye bekliyorum.Bolu taraflarında hangi derelerde bulunur.Buralara gelmiş arkadaşlar varsa yardımcı olurlarsa sevinirim.Ayrıca kamış misina yem vs.. ne gibi techizat lazım.Teşkekkürler
Abici aramıza hoşgeldin. Alabalığı boşver. Sen işi zaten bitirmişsin. Sen şu Kaşalot'unu anlat, biz dinleyelim. Böylesini ilk kez duyuyorum da. Yani diyorum ki, önce bir tanışsak fena olmaz abicim.
abicim adım gökhan.boluluyum.memurum.balık işine merak sardımda o yüzden.bu kaşalot bi balina cinsi )
Gökhan, Aramıza hoş geldin. alabalık konusunda avlak tarifi alabileceğini düşünmüyorum. alsan bile burda balık var bol bol tutarız cinsinden bir balığın merakında değilsin. Bu konuda sana tavsiyem, ki ekibinde var anladığım kadarıyla, kendi avlaklarını keşfetme yoluna gitmendir. Malzeme ve teknik konusuna gelince bu http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=478 başlığı baştan sona okursan bir çok soruna cevap bulmuş olursun. daha detaya girmek istersende bizler burdayız. seve seve yardımcı olmaya çalışırız. rasgelsin.