Acemiye Yorumlarınızla Yardım Lütfen.

Konu, 'Şişme Botlar' kısmında vygotsky tarafından paylaşıldı.

1. mallaca

mallaca Halil Barış Şengül

Favori Kamış:
    Makinalı kamış olta,her türlü el oltası,rapala
    En İyi Avı:
    Kiloluk mırmır,Kiloluk iskorpit
    Doğru bir karar.Böylece konu kapanmıştır.

2. vygotsky

vygotsky şahin

kim bilir belkide sayenizde bir kaç kişinin canı kurtulmuş oldu.iyiki bu foruma başlık açıp sormuşum.

3. adventurer

adventurer umut yetişken

En İyi Avı:
    iki torba midye:)
    en son olarak nacizane tavsiyem botun içine su kontrasindan yada baska bi dayanikli malzemeden sert taban yapmanizdir zira denizdeki her türlü dalgalanma ile bu tür botlarda hareketlenmektedir bu da deniz keyfinizi çok olumsuz etkiler. ayni tip bottan bendede vardi ve ben sirf bu yüzden denize ve tekneye tövbe ettim; motorlu bot almaktanda vazgeçmistim ta ki bi arkadasimin 330 yamaha botuna binene kadar....inanin çok ama çok farkli bir zevk, umarim kariyer planlariniz istediginiz gibi gitsin ve en iyisine sahip olun ama simdiden kenara çok ufak rakamlar atip unutun; bi senenin sonunda bi bakacaksiniz bütçe tamam:) inanin bana 1000 lira civari bi bütçe baslangica yeter (ufak bi ikinci el izgara taban bot ve motor) hatta nette daha ucuzlari bile mevcut....

Son düzenleme: 29 Temmuz 2009
  4. mallaca

mallaca Halil Barış Şengül

Favori Kamış:
    Makinalı kamış olta,her türlü el oltası,rapala
    En İyi Avı:
    Kiloluk mırmır,Kiloluk iskorpit
    Dandik botlara tahta taban yapıldığında işçilik iyi değilse bota son derce zarar veriyor.Denizde iken yırtılmalara sebep olabilir.Birde yekpare olacağında taşınma sorunu doğacaktır.

Izgara taban yerine de kesinlikle alüminyum tabanı tavsiye ederim.Ben 3,60 alüminyum taban zodiak tipi bot+3,5 Hp motorumu 1.800TL ye 3 ay önce sattım.Sıfırdan farksızdı en fazla 5-6 defa denize inmişti.

Bütçeyi biraz zorlayarak temiz alüminyum taban bir bot ve motor mükemmel olacaktır.

5. hasan55

hasan55 hasan şahin

Favori Makine:
    alba star
    En İyi Avı:
    4,5 kg. sazan
    Selamlar ben bir konu açmak istiyorum lütfen yardım yani botlarla ilgili.