Acı bir haber

Konu, 'Genel Konular' kısmında solakali79 tarafından paylaşıldı.

1. Avciperdeci

Avciperdeci SeRDaR

Favori Kamış:
    El Oltası

Haberi okuduğumda içim sızladı, kim bilir ne hayalleri vardı ve gencecik yaşta bu hayelleri gerçekleştiremeden ayrıldı bu fani dünyadan. Ardında acı dolu yürekleri bıraktı, hayallerinin gerçekleştirilmesini bekleyenleri bıraktı, belkide çoluğunu çocuğunu bıraktı. Allahtan rahmet diliyorum kendisine.

Ancak öğrendiğim kadarı ile tecrübeli ve bilgili bir zıpkın sevdalısı olmasına rağmen neden bu hatayı yaptı _? Öncelikle neden tatlı suda daldı, Erdal ın bahsettiklerini okuduktan sonra bu tip yerlerde dalmak ölüme davetiye çıkarmaktan farksız değilmi _?
    Bizler bunlardan ders almalı, ardında acı dolu yürekler bırakarak hakkın huzuruna kavuşan bu arkadaşımızın yaptığı hataya asla düşmemeliyiz.
    Muhakkak ki bu bir aşktır, muhakkak ki bizlerin olta balıkçılığından aldığımız zevkin farklı bir branş ıdır. Ancak her ne olursa olsun, canımızı riske atacak kadar değerli bir aşk değerli bir zevk olamaz.
    Suyun şakası olmaz arkadaşlar, gerek tatlı sularımız gerek ise denizlerimizde avlanan arkadaşlarıma sesleniyorum. Lütfen deniz ya da tatlı suya açılırken her türlü önleminizi alınız.
    Geri dönüşü olmayan yola ne siz çıkınız ne ardınızda bıraktıklarınızı, sizin ardınıza düşürünüz.
    Özellikle olta balıkçılığını şişme botlar ile icraa eden arkadaşlarıma rica ediyorum, bu bir zevk ise, bu bir aşk ise bu aşkın ve zevkin tadında kalmasına ve hayati risk taşımamasına önemle dikkat ediniz.

Hayatını kaybeden arkadaşımıza Allah tan rahmet geride kalanlara sabır diliyor, yazdıklarımın sonuçlarının bir kez daha önemle düşünülmesini istiyorum.....

2. SarıFırtına

SarıFırtına Erkan ARSLAN

Favori Kamış:
    Kamış: S Cruve Makina: Okuma Blue Hawk
    En İyi Avı:
    2,5 Kg Sazan & 750 Gr. İskorpit
    Allah rahmet eylesin.Geride kalanlara sabır versin.