Açıksu avlarımızın diğer güzelleri, muhteşem fangri mercanlar

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında Vedat Abayoğlu tarafından paylaşıldı.

1. UĞUR_AKIN

UĞUR_AKIN Uğur AKIN

vedat abi tebrikler. muhteşem bir av olmuş. Ben de bu gece kuşadası/darboğaza gidiyorum avlanmaya. Şimdi senin eski paylaşımlarını okuyup mercan yakalamanın inceliklerini ve nasıl takım kullanmam gerektiğini öğrenmeye çalışacağım. inşallah yarın ilk antenli mercanımı yakalarım...

2. xxgokhanzz21

xxgokhanzz21 Gökhan

Favori Kamış:
    Albastar 4.20 krokodil
    Favori Makine:
    Banax 2000
    En İyi Avı:
    34 Cm alabalık
    Sevgili Vedat amca böylesine çeşitli avlar verebilen bir bölgede yaşadığınız için çok şanslısınız gerçekten.Yaptığınız bu avlardan dolayı sizi tebrik eder çok daha irilerinin nasip olmasını dilerim :)

3. stanlyy

stanlyy Fatih BAŞAR

Favori Kamış:
    Shakespeare ® Ugly Stik Lite 180, SHIMANO Nexave CX 210 M, D.A.M REVOLUTION TELE-X 270
    Favori Makine:
    SHIMANO RARENİUM CI4 3000 SFA, SHIMANO TECHNİUM 1000 FD
    En İyi Avı:
    Hamsi... :)
    Vedat amca, forumda ilk günümden beri hemen hemen bütün raporlarınızı okumuşumdur...
    Ancak bu rapordaki çeşitlilik, balıkların güzelliği kısacası avınız bir başka geldi gözüme... :)
    Genelde Fangri üzerinde durulmuş ama ne yalan söyleyim benim gözüm sinagritte kaldı.
    Renkleri, deseni gerçekten muhteşem ve denizde bu zamana kadar kısmet olmamış olsa da en çok tanışmak istediğim tür diyebilirim. :)
    Tebrik eder, güzel avlarınızın devamını dilerim... :) :)

4. nicholai hel

nicholai hel Aykut

Önerilerin için çok teşekkürler Üstadım.
    Cumartesi gece geç vakitte çıkıp pazar öğleye doğru sonlandırdığımız avımızda, avlak yerine giderken sırtıyla bir barakuda, merada çok keyifli olmasa da iki kg kadar mercan, sabahın ilk ışıklarıyla başlayan jig avımızda ise iki inanılmaz vuruş, birkaç hafif vuruş, iki genç kuzunun tekneye kadar olan takibi ve bir de bu genç kuzuyu alarak avımızı sonlandırdık.

Aksiyon bakımından en verimli jig avımız oldu.
    Senin sayende :)

Başka sorularım elbette olacak. Ama buradan değil, jig avcılığı ile ilgili diğer konundan devam ederiz.

Sağlıcakla kalasın...