acil çubuğa sazana

Konu, 'Tatlı SU Balık Avcılığı' kısmında ertan_06 tarafından paylaşıldı.

1. ertan_06

ertan_06

Favori Kamış:
    sadece olta
    En İyi Avı:
    7 kg aynalı sazan, 68 cm turna
    Ankara çubuk tarafı için acilyardım
    Arkadaşlar işler yüzünden biraz moralim bozuk arabada iki oltam var ve çubuk tarafına gitmeyi düşünüyorum varmı bildiğiniz yakın yerler biraz acil olursa sevinirim

2. joker_selo

joker_selo

Favori Kamış:
    OLTA
    En İyi Avı:
    5.30 KG SAZAN
    Cevap

Kardeş Karagöl Ve Yukari çavundur Gölleri Var. Karagöl Biraz Uzak Ama Iyi Sazan Var Birkaç Gün önce 1.35 Kg Aynali Sazan Tuttuk Ama Yukari çavundur Göleti Daha Yakin Ordada Balik Var.

3. joker_selo

joker_selo

Favori Kamış:
    OLTA
    En İyi Avı:
    5.30 KG SAZAN
    çubuk

Sen çubuklumusun

4. ertan_06

ertan_06

Favori Kamış:
    sadece olta
    En İyi Avı:
    evet Çubuk Aşağı emirlerliyim Çavundur göleti nasıl balık çıkıyomu sen ne yem kullanıyosun kardeş

5. tiptirivsi

tiptirivsi

çubuk1 ve 2 de av yasak yanılmıyorsam ancak karagöl için güzel duyumlar geliyor... diğer avlak yeri hakkında biraz daha bilgi verebilirmisiniz...

6. ertan_06

ertan_06

Favori Kamış:
    sadece olta
    En İyi Avı:
    Çubuk 1 bitti artık pislikten ve kokudan durulmuyor Çubuk 2 güzel avlar veriyodu ama orayıda yasakladılar sebebini bilmiyorum Şabanözü tarafında Gümerdiğin göleti var orasıda balık verir sonra Karagöl ve Yukarı Çavundur göleti var oralarada gidemedim daha ama selo nun bilgisi daha çok oralara yönelik bi cvp yazar artık [Çubuk 2 neredeyse kurumuş barajın fotolarını koyuyorum son halinin]

7. tiptirivsi

tiptirivsi

nasıl gidilir gümerdiğin göletine avlanma serbestmi bir de ne tür takım ve olta kullanılır. ailecek gidilebilir mi ağaçlık mıdır bilgi verirsen sevinirim...

8. ertan_06

ertan_06

Favori Kamış:
    sadece olta
    En İyi Avı:
    Çubuk yolundan şabanözü yol ayrımı var oradan gir 40 45 km sonra solda gümerdiğin levhasını görürsün içeride köyü geç 4 5 km sonra gölü görürsün takım olarak normal dip oltası iş yapar solucan mısır hamur küspe hepsi iş görür

9. ertan_06

ertan_06

Favori Kamış:
    sadece olta
    En İyi Avı:
    Taner abi sen bi aralar var var güzel sazan yerleri var ankarada demiştin hatırlıyosan ee sende bizi yönlendir bizi bi taraflara abi

10. joker_selo

joker_selo

Favori Kamış:
    OLTA
    En İyi Avı:
    5.30 KG SAZAN
    Arkadaşlar çavundur Göletinde Karagöl Kadar Balik Yok Ama Gitmeye Değer Yem Olarak Ekmek Içi Konserve Misir Kullaniliyor Olta Tipleri Her Iki Göldede şamandirali Ve Kibris Tipleridir.ama Gümerdini Ve 100. Yil Göletleride Dip Oltasi Küspeli Oltalar Kullaniliyor. Bütün Hepsinde Yeterince Balik Var.

11. tiptirivsi

tiptirivsi

eyvallah ertan fırsat bulduğumda bi keşif yaparım...

12. ertan_06

ertan_06

Favori Kamış:
    sadece olta
    En İyi Avı:
    Çubuk 2 fotolarını şimdi koyamıyorum ama sonra gösteririm sizlere barajın resmen yarısından fazlası yok ortada bir zaman olta attığımız yerler şimdi hayal olmuş

13. ertan_06

ertan_06

Favori Kamış:
    sadece olta
    En İyi Avı:
    Ha bu arada ağaçlık kısmı çok az aile ile gidilebilir ama oradada su az su az olduğundan ağaçlar bayağı bi geride kalmış haberin olsun

14. joker_selo

joker_selo

Favori Kamış:
    OLTA
    En İyi Avı:
    5.30 KG SAZAN
    Slm

Arkadaşlar çavundur Göletinde Karagöl Kadar Balik Yok Ama Gitmeye Değer Yem Olarak Ekmek Içi Konserve Misir Kullaniliyor Olta Tipleri Her Iki Göldede şamandirali Ve Kibris Tipleridir.ama Gümerdini Ve 100. Yil Göletleride Dip Oltasi Küspeli Oltalar Kullaniliyor. Bütün Hepsinde Yeterince Balik Var.

15. ertan_06

ertan_06

Favori Kamış:
    sadece olta
    En İyi Avı:
    Selo bu 100. yıl göleti ne tarafa düşüyor sen çubuğun neresindensin bu arada:)

16. tiptirivsi

tiptirivsi

ankarada mı dedim:D doğrudur... valla bu aralar pek fırsatım olmadı ben özellikle ailecek gidilebilecek yerlere bakıyorum... karagöl gibi mesela... ama kızılcahamda çok göl var... isimlerini bilmiyorum ama bir kaç tanesini söyleyim... geçen sorguna giderken yol üsütnde bir göl gördüm. küçük bir göl çocuklarla konuştum gölde balık tutan güzel balık çıktığını söylediler. otobandan kızılcahamam güdüle dönüyorsun. ordan çektikçiye yolu takip ediyorsun sorguna giderken solda görürsün... gidip denemek lazım.. onun dışında kurtboğazını geçince pazar köprüsü var köprüyü geçip sola dönüyorsun o yolda seni bir göle götürür. akyar barajı var mesela ben çok büyük sazanlar gördüm ama sazana uğraşmadım. şamandıralı takımla iş yapılabilir. akyarda kefal ve turna var ayrıca... dikilitaşı biliyorsun duyumlarıma göre güzel sazan varmış...

17. joker_selo

joker_selo

Favori Kamış:
    OLTA
    En İyi Avı:
    5.30 KG SAZAN
    Slm

18. ertan_06

ertan_06

Favori Kamış:
    sadece olta
    En İyi Avı:
    Sağol abi Eğrekkaya hakkında bilgin varmı abi :D

19. joker_selo

joker_selo

Favori Kamış:
    OLTA
    En İyi Avı:
    5.30 KG SAZAN
    Slm

100. Yil Gümerdinden Birazdaha Sonra Sağ Tarafta Tabelasi Var

20. tiptirivsi

tiptirivsi

hiç gitmedim ertan orada tatlısu levreği olduğunu biliyorum. ama sazan var mı bilemem;)