acil yardım lütfen

Konu, 'İç sularımızdan (Tatlısu) Güncel Av Raporları' kısmında göllerinhakimi tarafından paylaşıldı.

1. göllerinhakimi

göllerinhakimi cüneyt

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    en iyi avım turna 1,820gr ve pullu sazan 2150gr
    herkeze selam olsun yarın ailece piknige gitmeyi düsünüyoruz ve göl kenarı dusunuyoz aklımızdaki yerde israil sazanı çıkıyo oda yasakmı 15 hazirana kadar :confused:

2. stillborn19

stillborn19 Sezai

Favori Makine:
    Kamış:Linaffe,Captain,Remixon makina:Virax Charizma
    En İyi Avı:
    Sudak 3 kg
    bildiğim kadarı ile israil szanının katli vacip :D

3. Alp Eren

Alp Eren Alp Eren

Favori Kamış:
    Lineaeffe Extrem Cast
    Favori Makine:
    Okuma
    En İyi Avı:
    8 tane lüfer - kofana
    Ne yasağı

gördüğün yerde 150 gr. kurşunu sık kafasına;)

4. fixahmet

fixahmet AHMET

Favori Kamış:
    Daiwa msp 270
    Favori Makine:
    Ryobi ecusima 4000vi
    En İyi Avı:
    sazan 5150 gr
    mümkün olduğu kadar fazla tutabilirsin. yasak yok limit yok. sakın iade etme suya. kedi, köpek, konu, komşu, tüm mahalleliye dağıt.

5. şukrü

şukrü şükrü

yasak değil.ama oltana başkasıda takıla bilir nazikce çıkarıp suya iade etmek gerekir.

6. Kırıkolta

Kırıkolta Murat

Favori Kamış:
    Okuma Salina
    Favori Makine:
    Shimano exage 3000
    En İyi Avı:
    Turna 52cm
    israil sazanı türkiye sularında tüketilmesi gereken bir balıktır. Çok hızlı çoğalır,diğer balıkların yumurtalarını yer ve sazanla çiftleştiğnde cinsiyetsiz bir mahlukat türer. Yani türkiye iç sularımızda bir tehditdir. Ben konu komşuya dağıttım sonra kendim yedim. Gittin verdiğim kişilerden özür diledim sonra yemeside hoş değil. Kediye köpeğe felan ver tavsiyem suya salma tekrar...

7. oguzhanyildirimoglu

oguzhanyildirimoglu oğuzhan

Favori Kamış:
    okuma salina
    Favori Makine:
    Ryobi 4000 vi
    En İyi Avı:
    turna 3kg
    İsrail Sazanı Türkiyeden Sınırdışı etmekle görevlendirildn hadi bakalım ne kadar israil sazanının özelliklerini taşıyan bi milletin balığını yok edebilecen :)

8. leyl&hud

leyl&hud Mehmet Ergül

Favori Kamış:
    RIVER ANDON 300 CM KAMIŞ
    Favori Makine:
    okuma zorax
    Filistin'li kardeşlerimize yapılan zulmü bu balıktan çıkaracağız anlaşılan:)

9. alikemal

alikemal Ali Kemal GÖKTÜRK

:D:D:D:D bu konuyu okuyunca altına yapılan yorumları okuyunca çok güldüm :D:D:D İsrail sazanını yakalamak serbestir bunun Türk İsrail arasındaki gerginlikle alakası yoktur. Oldukca zararlı bir mahlukatır. Salınan göllerde ve havuzlarda oldukca rahat ürerler, yaşarlar ve Diğer sazan ırkının soyunu tehlikeye sokarlar. Bu durumda İsralin sazanlarını ister av hobisi ister filistine yaptıkları yüzünden limitsiz şekilde avlanılarak hobinin keyfini sürebilirsiniz. Son zamanlarda birde Amerikan levreği var (tatlı su levreği oda çok hızlı üreyen bir tür. Salındığı havuzlarda ve göllerde baskın bir ırk olarak yaşamlarını sürerler.) bu da başka bir alternatif :D:D

10. jaws43

jaws43 ömer

Favori Kamış:
    :) frig oltası
    Favori Makine:
    :) frig oltsı
    En İyi Avı:
    merzifon aynal avı 5.5 kg
    israil

israil sazanını tutmak. tutana yardım etmek yapılacak hayırlı işlerin başında gelir. ne yazıkki bilinçsiz ve akıl bali insanlar burada balık yok deyip attıkları baraj ırmak vs lerde bunların çoğalmasına sebep oluyorlar ama ne yaptığını bilmiyorlar. israille yapılacak biyolojik bir savaşta ilk önce bu balıkları onların sularına atmak mantıklı olur valla meps le bile yakaladım hatta zaman zaman boş iğne ile bunlara binayen çeşmeden bile akabilir bu balık derim....

11. erenavsar

erenavsar Eren Avşar

İsrail insanı tüm dünya insanına,sazanlarıda diğer balıklara baskın maalesef.İnsanına;mevlananın torunları olduğumuz için bişey diyemeyeceğim ama sazanını ne kadar katledersen diğer balıklar adına büyük bir iş yapmış olursun.İstilacı olduğu için adına İsrail denmiş.