arkadaşlar adalar etrafında tekneyle açılan oldumu bu günlerde,tekne ile açılan arkadaşlar biraz ön bilgi veya varsa geniş bilgiye ihtiyaç var
Valla dün Dragos sahil yaptım, tek tük kraça vardı geri döndüm. Tekneyle açılan arkadaşlara sordum onlarda aynı şeyi söylediler. Yani 17/04/2007 günü Adalar bölgesinde kayda değer bişi yokmuş.
murat arkadaşım genelde kıyıdan atıyorsun herhalde teknemi suya indirdim en azından hangi tarafta ne çıktıgını bilirsem diye ilk günlerimiz boşa geçirmeyeyim
Hakan abi nasılsın yoksun bayadır.. Abi şimdi adalar etrafında bu bir kaç ay içinde çeşitli denemelerimiz oldu ama sonuç fiyasko bizde inanamadık adalar etrafında balık bulamadığımıza.. Ama abi sen bulursan bizede bilgi veririsen seviniriz...
sivride istavrit çinekop karışık geliyo ama akıntı çok motor üstü tutuluyo anca diğer adalarda kıraçayla izmarit var.taş yeri biliyosanız gider izmarit tutarsınız.yavaş yavaş istavrit çinekop yayılır çıktığınızda bi gezinirseniz zaten balıkçı teknelerini görürsünüz.gırgırlar yasaklandığı için şimdi gelen balık yayılır adalara
slm hamdi işlerden dolayı zevkimizi unutur olduk biraz rahatladık ama yazdıgın kadarıyla fazla bir şey kaçırmamışım
Kirlangiclar Bu sitede su avatariniz bakinca icim gidiyor... Boyle saglam kirlangiclar hala kaldi mi? Kaldiysa hangi denizde , hangi bolge de, ne tip bir oltayla yakaliyorsunuz. Tuttugunuz noktayi ifade etmenize gerek yok. Ben Yeni Zelan'da da yasiyorum. Sadece bilgi olarak ilgimi cekiyor. Bu arada resmin aslini ozelime gonderebilirseniz cok sevinirim... Sevgi ve saygiyla Rastgele
taş yerlerini pek fazla bilmiyorum ama tecrübeli arkadaşların fikirlerine her zaman ihtiyaç duyarım bu günlerde sivri ye gidilirmi sence
Valla Hakan bey tekne konusunda bir şey diyemeceğim ama çoook eskiden adalarda kıyıdan çok güzel izmarit çıkardı. biz de bir haftadır arkadaşla adaya gidip kıyıdan keşif yapmayı düşünüyorduk. Yemli denemeler yapacağız(canlı ve diğerleri). Çapariyi sadece canlı yem tutmak için kullanmayı düşünüyoruz. Bu hafta sonu büyük ihtimalle hiç bir şey tutamama uğruna bile olsa şansımızı deneyeceğiz. Bekleriz sizleri de!!!
teknede balık sonarı varsa sivride yem yazıyo arasında çinekop geziyo.çapariyle alabilirsiniz.ayrıca sivrinin liman önünde kıyıya yakın ve istanbula bakan tarafında istavrit yapıyo.zaten gidince 3-4 balıkçı kayığını görürsünüz çalışan.bu ara güzel balık yapıyo orası.
tekne ile balıga çıkan arkadaşlar buralara bir şeyler yazalımki anadolu yakası nda bu sahil şeridinde tekne ile çıkacaklar en azından tecrübelerinizden yararlansınlar hadi bekliyoruz