Adalarda gece avı

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında Aret tarafından paylaşıldı.

1. sunshine

sunshine tamer

tebrikler afiyet olsun şişler çok güzel görünüyor.

2. volkanca

volkanca Volkan

Tebrikler Aret ve Can. Resimler; egede gerçekleşen ve bir çok çeşitin yakalandığı avları hatırlattı bana.

3. Spin33

Spin33 Arda

Üstad tebrikler. Hani her denizin bişeyine hastayız. Ama bu İstanbul'un ustalarına hastayız. Gerçekten forumdan takip ettiğimiz raporlarda siz ve birkaç usta insanı tarzına, amatör ruhuna, muhabbetine, azmine imrendiriyor.

Birgün yolum düşerse umarım sizlerle karşılaşıp birlikte av yapma imkanı bulurum. Elinize sağlık devamını dilerim...

4. Aret

Aret Aret

En İyi Avı:
    Kalkan 4,5 kg. (Boğaz'da)
    Arkadaşlar yorumlarınız için teşekkür ederim, şehir dışındaydım cevap veremedim. Kaçan balık bilmiyorum neydi, ama daha önce rastlamadığım bişey olduğuna eminim, sanki oltanın ucuna bir araba bağlıymış gibi uzadı gitti :) İstanbul'a dönünce iskorpite kıyıdan da devam ettim, güzel balıklar var. Şu günlerde zevkli av yapmak isteyenlere tavsiye ederim. Boğaz'da kazıklı yollarda 3,4 metre derinliği olan yerlerde hemen aşağıya istavrit sallandırarak yakalayabilirsiniz. Tabii aşırıya kaçmamak ve küçüklerini geri salmak şartıyla :)

5. sefatoyer

sefatoyer Sefa

En İyi Avı:
    Levrek 3.400,Kofana 42 cm.,Sazan 7.300,Kaba Lüferler,Palamutlar..
    Tebrikler Sevgili Aret ve Can ağebeyim,muhabbetiniz daim olsun,tebrikler :)