Tüm balık avı tutkunlarına bol,bereketli avlar diliyorum...Arkadaşlar!! İstanbul'da Kadıköy tarafında oturuyorum.Adalara fazla uzak olmadığım için oralara gitme sorunum yok.Sizden ricam adalar hakkında bilgisi olan arkadaşlar varsa,bilgisini paylaşırsa sevinirim.Özellikle kefal avı için hangi ada uygun olur? yıllar evvel gezi amaçlı gitmiştim ama;Balık avı için hiç tecrübe etmedim.Malum bu sıcaklarda en güzel kefal avı uygun olur.Kefal avını sevdiğim için bu konuyu açma gereği duydum.Yardımcı olan arkadaşların oltaları bol balık çeker inşallah...Hepinize iyi avlar....
ARKADAŞIM PAZAR SABAHI KANDİLLİDE KIYIDA SABAH KAHVALTISI YAPTIM ÖYLE KEFAL VARDIKİ İÇİM GİTTİ EKTE RESMİ VAR .
Hangi ada değil hangi vapur..! Geçen yaz bende bir ada gezisi yapmıştım.kefaller hep vapur iskelesının içinde gezinıyorlar ve ordada avlanmak yasak.Kefaller vapurdan atılan ne varsa yutuyorlar(kagıt parcalarını bile yokluyolar) boyutlarda baya iyiydi(kilo ve üzeri).Eline 0.16 misina ucunda kucuk bır ıgne ve kursun,çaktırmadan vapur iskelelerde durdukça pat birtane atacaksın poşete
Alahım bu resimleri görünce krizim geldi.Neyseki yarın inşallah kamptayım.Döndüğümde inşallah resimlerimi ekleyeceğim.
evet katılıyorum çünkü o hayvanlarla sımıtımı paylaşmıştım ve okadarda guzellerkı hemen ne şirin yemişlerdi benımde aklımdan gecmedı degıl oan bı oltam olsa dıye
Sevgili arkadaşım, evet alıntı yapmayı unutmuşsun ama bir şeyi daha unutmuşsun. İmza ayarları bölümünde, imzanı düzenlemenle ilgili bir yazı vardı, imzana girip onu silmiş ama ismini, yaşını, bulunduğun şehri ve kan grubunu yazmayı unutmuşsun. Onları da uyarıyı sildiğin yere yazarsan seviniriz.
En yukarıda profiliniz yazan yeri tıkla, çıkacak olan pencerenin solunda imza ayarlarını tıkla, ve boşluğa istenen bilgileri yaz Budur