BU HERİFLER İYİ TUTUYORLAR AMA BALIĞIN BOL OLDUĞU YERDE TUTMAK BİR HÜNER DEĞİLDİR. MÜHİM OLAN BALIĞIN AZ ÇIKTIĞI YERDE KENDİNİ GÖSTERMEKTİR. http://www.youtube.com/watch?v=UbtlibFXMSA&mode=related&search=
şıkların hepsi bence şans-kısmet işi. bence iyi balıkçının özelliği, doğayı korumak,çevresine rahatsızlık vermemek
valla balık bol oluncada tutulmama ihtimali var soyleki bir anımı paylaşayım haydarpaşa gardayız içeride normalde siviller giremiyor ama biz birisinin vasıyasıyla girdik 2-3m kare bir yer iki köşesi beton duvar önünde arabalı vapur çinekoplar nasıl biliyormusunuz suyun üstünde dans ediyorlar duvarın dibindeki kıracaları kovalıyorlar o an kepce olsa 2-3 kasa alırsınız balık oyle yakındaki elle uzansan alacaksın sıcrayan balıgı ama yetişemiyoruz ve hiçbirşekilde yeme gelmedi balık ne denediysek kar etmedi bizde sabaha kadar iskorpite talim
başlıkla şıklar fazla anlaşılır değil bence çok balığın önemi yok sizin hangi balıpı tutacaksanız ona göre tecizatınızı hazılıyorsunuz.örnek :kefal çok olabilir siz zargana tutacaksanız ona göre tecizat almışsanız öbürünün çok olması sizi ilgilendirmez.yada sazan ve turna benzetmesi gibi
haklısın evet ercan bende sonradan farkına vardım ama anlaşılıyo galiba ya ne demek istediğim. söylediğinde de kendine göre haklısın ama ben genel tip bir olta kullandığım için hertürlü balığa hitap edebiliyorum. yani ayırım yapmayı sevmem. hadi hayırlı avlar...