Adana Da Balik Avi Turlari

Konu, 'Tekneden Balık Avcılığı' kısmında halilcankaya4 tarafından paylaşıldı.

1. segmen

segmen selo

merhaba ben de yumurtalık ta yaşamaktayım ve aktif olarak tekne avı ve kıyı avı balıkçılıgı yapıyorum sizin yapmak istediginiz tekne organizasyonu yolcu kapasitesi yüksek gezi teknesin den uyarlanmış bir tekne mi olacak, aile ile katılım olacak şekilde olursa hitap ettigi kişi sayısı artacagından daha verimli olacagını düşünüyorum.İizmir bölgesinde yapıldıgı gibi ama 4 ila 6 kişilik profesyonel balık avı turu yapılabilecek bir tekne olursada tabiki katılım olacaktır.Yumurtalıga geldiginizde isterseniz bu konuyla alakalı görüşebiliriz.Böyle bir girişimci için balık avı tutkunları olarak yardımcı olmamız gerektigini düşünüyorrum inşallah bir an önce uygulamaya geçersiniz.

2. 42627

42627

Favori Kamış:
    Mıtchell Prıvılege 4.20 Cm Surf Casting
    Favori Makine:
    Okuma Tiro 55 s
    En İyi Avı:
    Levrek 1,70 Kg
    Halil bey, İşin gerçeği bu ciddi bir karar sağ olun bizimle de paylaşıp görüşlerimizi almak istemişsiniz. Şahsen bu eğer bir iş, kazanç sağlayıcısı olacak sizin için ve ticari olarak düşünmek bu durumda en mantıklısı olacaktır. Adana dan katılım olacaktır fakat bu organizasyonlara sürekli katılacak bir potansiyel görmüyorum. Çünkü devamlı olan bir müşteri olması gerekir. Her şeyinizi bu işe yatırmanızı ben pek mantıklı bulamıyorum hocam. Mersin gibi kıyı şehri ve karmam ekonomisi olan bir yer bu iş için çok daha mantıklı olacaktır. Adana için aynı şeyi maalesef söyleyemeyeceğim.

3. halit

halit HALİT DEBBAĞ

Favori Kamış:
    Okuma Salina SeaSpin 10-40g kamış 240cm
    Favori Makine:
    spro dxi 430
    En İyi Avı:
    13 kilo aynalı sazan 4,5 kilo turna
    konu 2010 senesinde açılmış yıl 2013 halil bey ortalarda yok sanırım vazgeçmiş. öyle görünüyor.

4. 42627

42627

Favori Kamış:
    Mıtchell Prıvılege 4.20 Cm Surf Casting
    Favori Makine:
    Okuma Tiro 55 s
    En İyi Avı:
    Levrek 1,70 Kg
    oooo bak hiç fark etmedim be onu :) gerçekten 2010 da açılmış konu :) neyse fazla hortlatmadan kapatalım yine :)