Adana/Seyhan Göl :D walla balık yok ya:D

Konu, 'İç sularımızdan (Tatlısu) Güncel Av Raporları' kısmında quigley3401 tarafından paylaşıldı.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. quigley3401

quigley3401 arman

ticaret borsası lisesinin aşağısındaki yerde 12 de gittim bu gün 5 e kadar hem hamur hem suni yem 2-3 tane birden olta attım tık yok ama tutan vardı 6 tane kadife yarın çoban dedenin o taraflara gideceğim bide orda deneyeceğim 10-15 kişi vardı toplu gelmişler 20-30 tane olta kurmuşlar zilli falan tıkyok yha :(

Son düzenleme: 5 Haziran 2010
  2. Metalist

Metalist Özkan

Bu forumda Türkçe'nin düzgün kullanılması zorunlu.
    walla, yha gibi harf topluluklarını mesajlarınızda kullanmazsanız daha çok saygı görürsünüz.

Forum düzeni ile ilgili kurallar:

ç) Forum genelinde bilerek ve isteyerek yazılmış, Türk alfabesinde bulunmayan karakterlerin kullanıldığı mesajlar (yabancı dilde bir kelimeyi ifade etmek için kullanılanlar hariç) ve kelimelerin yine isteyerek yanlış yazıldığı mesajlar yönetim tarafından, Türkçe'yi korumak adına yasaklanmış olup, bu tip mesajlar sahibine haber verilmeksizin silinecektir.

3. quigley3401

quigley3401 arman

tamam tamam kusura bakma bilmiyodum :)

4. Sven

Sven Ali Yiğit Özkan

En İyi Avı:
    5710gr Levrek(ve hala canlı)

Armancım forum kuralından ziyade vatandaşı olduğun ülkenin o mükemmel dilini kirletmemeyi ve bozmamayı kişisel görevin olarak üstlenmen gerekli. Son dönemlerde emo akımıyla gelen iğrenç ve tiksinti uyandırıcı dejenere bir türkçe kullanımı yaygınlaşmaya başladı. Burda her şey olması gerektiği gibi, burda ki herkes dışarda da olması gerektiği gibi ülkesinin diline sahip çıkmakta. Sana da tavsiye ederim. Belki yeni nesilin pek bi ufak ve bir o kadar karakterden yoksun yeni yetme kızları bunları beğeniyor olabilir. Fakat şunu unutma değermi dejenere bir kitle için renginden ve karakterinden taviz vermeye:)

5. eozsoyeri

eozsoyeri Erdem Özsoyeri

Rapor için teşekkürler,bir dahakine rastgelsin :)

6. quigley3401

quigley3401 arman

eyvallah sağol :)

Son düzenleme: 5 Haziran 2010
  7. Gundogdu

Gundogdu Hasan hüseyin

Ve daha sonra ;

8. Sven

Sven Ali Yiğit Özkan

En İyi Avı:
    5710gr Levrek(ve hala canlı)
    Güzel bir durum tesbiti, çok güldüm ustam:D Naparsın bazen bizlerin düşünceleri değer görmüyor işte:)

9. LapinCash

LapinCash

Benim evim ticaret borsasının dibinde.Sana 2 tane yer söyleyeceğim.Birde o saatlerde biraz zor çıkar.Sabah 5-6 gibi gel 9-10 a kadar vurur.Akşam 6 gibi gel 2-3 e kadar vurur.Bak ben demirelde oturuyorum.Her gün bisikletle gezerken balıkçılarada gidiyorum.Birşeyler öğrenmeye çalışıyoruz.Bak Trt binası varya orda kafe var herkes bilir kafenin dibindeki yoldan menderese in.Yolun sonunda ilk gördüğün yere at oltalarını tabi yer bulabilirsen şahane balık yapar.Bide duyduklarıma göre menekşe restourantının önünde bayağı bir sudak levrek çıkıyormuş.Bu arada hangi okula gidiyorsun.Bugün yada yarın tanışabiliriz.Sanırım evlerimiz yakın.Senin gibi birsi ile tanışmak beni memun etti.
    Birde o profilindeki yazan 55 kg. lik yayının resmi varmı ?

Son düzenleme: 6 Haziran 2010
  10. kral-ozcan

kral-ozcan ömer

En İyi Avı:
    7kg turna 100 cm ve 10 kg aynalı sazan
    Emre sızın ordan balıkcı bırısı cıktı. bırde kafanız uyarsa bırbırıne her gun ver elını goletler:):) bıde 55 kılo yayın dıyor buda senı bıraz heycanlandırır heralde:D:D

11. LapinCash

LapinCash

İnşallah bol bol gideriz.Yayını iyi yakalamışlar msn eden anlattıda.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.